_Mother_ Kubraakgn0 valla hayla yazmadı bende aldım taktım yengemin de aynı rahatsızlığı o ben takıyordum sorun yok ilaç yok içinde dedi
Kubraakgn0 _Mother_ Evet burun damlasını bile 1 hafta kullanabilirsiniz diyorlar bu sonuçta burunun içine girmiyor
_Mother_ Kubraakgn0 gebelikte burun damlası önermiyorlar ama izotonik su ile burnumu yıkadım o iyi geldi biraz üzerine burun bandı takıp uyudum şuan sadece hafif baş ağrısı yaşıyorum oda açlıktan büyük ihtimalle birşey yemedim bugün doğru dürüst
Ayselcnt Neva_aydn _Mother_ xEndless Merve-metin Kubraakgn0 kürtaj oldum kızlar..şimdi evdeyim..korktuğum kadar değilmiş
Kubraakgn0 Ayselcnt Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlarsın ve rabbim sana bir mucize daha tattırır moralini yüksek tut en önemlisi o ve sağlığın 🥰
_Mother_ Ayselcnt geçmiş olsun canım rabbim yerini en kısa zamanda sağlıklı bir şekilde doldursun inşallah 🤲
Neva_aydn Ayselcnt çok geçmiş olsun canım inşallah tez vakitte sağlıklı bir gebelik sağlıklı ve hayırlı bı evladın olur🤲
Ayselcnt Kubraakgn0 çok sağol canım..🥰 yani olmuyorsa olmuyor yapacak bişey yok.. Rabbim evladıma hayırlı uzun ömürler versin..
xEndless @Ayselcnt Çok çok geçmiş olsun dinlen güzelce.. inşallah Rabbim hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip eder hem sana hemde isteyen herkese Amin
Ayselcnt xEndless sağol canım..ama bir süre düşünmüyorum.. Rabbim evladıma sağlıklı hayırlı uzun bir ömür nasip etsin.. iki kere üst üstte düşük zor oldu benim için..
Ayselcnt Kubraakgn0 sağol canım..🥰 bakalım nasip..belki gerçekten vakti değildi.. oğlum 1. Sınıfa gidecek bu sene..zor olacaktı belki..
Kubraakgn0 _Mother_ Yok bu burun tıkanıklığında deniz sulu spreyleri duymuştum kullanabilirsiniz 4 5 gün kadar diye ama sürekli değil tabi yine oda
Ayselcnt Merve-metin çok sağol canım… çok yatınca pıhtı oluyormuş.. çok yatmamak lazımmış..zaten fiziksel olarak kendimi iyi hissediyorum.. ağrım vardı.. şimdi çok hafif..regli zamanında bir rahatsızlık olurya o var..şükür iyiyim..
_Mother_ Kubraakgn0 hii evet yaptım onu dün onlarda sorun yok c.tesi zaten denize gidecez suya gir çık daha iyi olur
_Mother_ Ayselcnt vücudunun toparlanması için daha iyi olacaktır canım 💜 ama çocuk düşüncen var ise de kürtaj sonrası arayı çok açma ben 3 adet sonrası tekrar düşünmüştüm sadece 3 adet korunduk