_Mother_ Ayselcnt o bende de vardı hatta başta unutup birden kalkıyordum böyle bıçak batırır gibi oluyordu eşim ayağa kalmayı bilmiyorsun diye kızmıştı ilk haftalarda sık yaşıyordum
Neva_aydn @Ayselcnt @_Mother_ @Kubraakgn0 @Merve-metin Kızlar çok çok sevindim rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🥰 memlekete geldim o yüzden mesajları okuyamıyorum katılmıyorum size kusura bakmayın gerçekten adınıza çok sevindim bu ay çok uğurlu bı ay oldu sizin için bende bişi yok adetime 8 gün var kasık ağrım az var ve beyaz akıntım var o kadar çok çok az göğüs ağrım
Merve-metin Neva_aydn canım benim çok teşekkür ederim 🙏🏻 rabbim en kısa zamanda sana da güzel haber almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻
Neva_aydn Ayselcnt _Mother_ Merve-metin Amin canlarım inşallah 🤲 bat 4 bu ay tedavi yok bir haftam var ama akintimda var uykumda var arabayla geldik yol boyu iki gün boyunca uyudum eve geldim uyudum saat 9 da uyandım ve şuan çok uykum var sağ kasıkda ağrı var
Ayselcnt _Mother_ devlete gidicem canım..en erken o zamana verdiler randevuyu.. özele gidemem..mecbur beklicem..
Ayselcnt Anneyim0707 bat 19 du.. 20sinde test yaptım pozitif çıktı..kanla kesinleştirdim..şuanda 4+4 haftalık hamileyim..
Anneyim0707 Ayselcnt aa hayırlı olsun sağsalim kucağınıza alın inşallah benim 22si 19unda pozitif gördüm idrarda kan verdim <1.2 çıktı 23 gene kan verdim negatif artık çok zor sanırım adet olmayı bekliyorum