_Mother_ Kubraakgn0 aşkım bilmiyorum ama ben pozitif olarak düşünmüyorum zaten sadece kuruma çizgisi aklıma takıldı onu merak edip sordum diğerlerinde hiç olmamıştı kuruma çizgisi
Kubraakgn0 _Mother_ Suya tutmayı denedin mi kuruma çizgisiyse suya tutunca gidiyor diyorlar bi dene istersen
_Mother_ Kubraakgn0 strip test ama kasette öyle diyorlar test rahmetli oldu zaten 😂😂 tırnağım deydi çıktı üzeri 😂😂ama dün yaptığımda hiç kuruma çizgisi yok
_Mother_ Kubraakgn0 ayy inşallah canım bakalım kismette ne varsa arkadaşım da şuan 5 haftalık hamile plansız bide 😂😂 onla yaverlik yapardım 😂😂
_Mother_ Kubraakgn0 Ayselcnt Merve-metin Neva_aydn kızlar artık sizin yorumunuz da 🫣 ilk 5 dk içinde çekilmiş fotoğraflar
_Mother_ Kubraakgn0 sabah yapacam canım pozitif çıkarsa kan verecem çünkü coraspin başlanacak doktoruma haber vermem gerekiyor
Kubraakgn0 _Mother_ Valla ben çizgiyi görüyorum bence git bi kanver yavrum inşallah vardır ya çok silik ama çizgi var da gibi bilmiyorum 🥰
Neva_aydn _Mother_ bende çok dikkatli bakınca gölge gördüm git bı kan ver yada bir kaç gün daha bekle canım inşallah sağlıklı bir şekilde gebelik oluşmuştur
_Mother_ Kubraakgn0 Ayselcnt Merve-metin bana da gölge var gibi gözle daha net görünüyor ama yarın bi daha mı yapsam öyle kan versem sonra üzülmim adetime de 1 uygulama da 10 gün var 1 uygulama da 7 gün var daha
Merve-metin _Mother_ o zaman yarın sabah tekrar yap canım ama yarın kanı kesin ver sağlık ocağı cuma verirsen sonucun çıkması pazartesi olur
Kubraakgn0 _Mother_ Belki erken dölleneme olmuştur sen bilirsin yarın bidaha yap sonra gider kan verirsin olmadı
_Mother_ Merve-metin sağlık ocağında vermem büyük ihtimalle acile giderim ama korkuyorum yaaa böyle hissedeceğimi bilmiyordum bide adete var yani baya keşke acele etmeseymişim
_Mother_ Ayselcnt ayy hadi inşallah canım yaa yolun sonu güzel olsun inşallah sen kop köyü pozitif ile gelirsin
Neva_aydn _Mother_ bişi olmaz canım sen yarın sabah yine yap testi yine çıkarsa git kan ver inşallah çıkar pozitif ve sağlıklı bir şekilde doğar inşallah 🤲🥰