Ayselcnt Merve-metin evet 1. Gün olur ama sökülünceye kadar bekle istersen..sadece peçeteye yada pede mi geliyor..benimde ilk kahverengi gelir..
Merve-metin Ayselcnt peçeteye pembe geliyor pede kahverengi geliyor benim ilk gün direk sökülürüm ama bu ay biraz geç sökülecem heralde
Ayselcnt Merve-metin bu ay benimde öyle oldu.. ilk gün sadece lekelendim.. diğer gün söküldü.. inşaAllah seninki yerleşmedir..
_Mother_ Merve-metin yaa canım benim üzülme ne diyim kurban olduğum bize de inşallah en kısa zamanda nasip eder sağlıkla benimde adet gününü yaklaştıkça strese giriyorum
Merve-metin _Mother_ amin inşallah bitanem 🙏🏻 üzülmüyorum aslında heray negatif gördüğüm için bekliyordum zaten böyle bi sonuç
Merve-metin Ayselcnt inşallah canım ama sanmıyorum karın ağrısı çekiyorum şuanda sökülecem de zorlanıyorum şuanda
Neva_aydn Merve-metin Allah yardımcın olsun canım inşallah en kısa zamanda sağlıklı güzel haberler alırsın
Neva_aydn _Mother_ inşallah döllenmedir🤭 benimde kasık ağrım devam ediyor Çarşamba günü yumurtlamaydi bugün kontrol var çatlamış mi diye bakilcak bakalım nolcak
Neva_aydn Ayselcnt Çarşamba günü çatlama olasılığı vardı gün aşırı dedi bende değerlendirdim ama catlamamis ne hale gelmiş dedi baya büyümüş