Merve-metin Yes_mom0 hee reglden yeni çıktıysan o zaman farklıdır o ara kanama gibi bişey o zaman canım
Merve-metin Kızlar sanırım bu ayda elendim bata 2 gün kaldı ve şiddetli bi karın ağrısı yaşıyorum heran sökülecekmişim gibi hissediyorum bugün yumurtlamanın 12.günü sabah test yapacaktım işe gelmeden ama ağrı olunca nasılsa negatif çıkacak diye yapmadım adet olunca dr gidecem tedavi başlayacak normal yolla olmayacak sanırım düne kadar çok ümitliydim bu aydan ama bugün bütün hevesim gitti 😔 dr nasıl bir tedavi uygular acaba yumurta geliştirici hapla iğne mi verir tutar mı bu şekilde ilerlersem birde hiç hsg çektirmedim tüplere de baktırsam mı acaba eşimde sperm testi verecek birlikte gidecez kontrole
Prmdkanneee Merve-metin kuzum hemen böyle düşünme adet ağrını sen bilirsin ama şu an bende de adet olacak gibi ağrılar oluyor
Merve-metin Prmdkanneee ayy bilmiyorum canım ağrı başlayınca tamam sökülecem dedim sabahtan beri daha sökülemedim bat 16-17 arası eğer 16sına kadar olmazsam test yapacam yine de aklımda kalmaz en azından birde dünden beri sabahları değil ama öğlen yemek yedikten sonra midem bulanıyor 🤦♀️ psikolojik olarak kendimi dinliyorum resmen şuan
_Mother_ Merve-metin canım benim adete yakın da midem bulanıyor senin öyle oluyor mu bilmiyorum ama inşallah gebelik belirtisidir birkaç gün daha bekle bakalım inşallah pozitif görürsün rahim filmi çekil bir olmazsa bazen tüpler tıkalı olabiliyor bazen büyük ihtimalle yumurta takibi yapar geliştirici ilaç verir gerek görülür ise çatlama iğnesi yapar diktor umarım hiçbirine gerek kalmaz
Merve-metin _Mother_ umarım gerek kalmaz canım şimdiye kadar adetim yaklaştığında mide bulantısı hiç olmadı üşüttüğüm zaman oluyor ama psikolojikte olabilir bilmiyorum 16sına kadar bekliyorum test yapmayacam 16sında olmazsam yaparım test döngüm iyice şaştı valla geç yumurtlama gördüm bugün döngünün 40.günü böyle uzayınca otomatik olarak geriliyorum bakalım olursam zaten direk hastaneye gidecem ne gerekiyorsa yapsınlar eşimde test verecek hayırlısı olsun inşallah 🙏🏻
Prmdkanneee -37- kuzummm pozitif çıktı evet yarın ikinci kanı da vericem insallah sağlıklıdır, kimyasaldan sonra korkuyorum da 😊🙈♥️ dua edin nolur
_Mother_ Merve-metin hakkınızda hayırlısı olsun inşallah rabbim hepimize en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🙏
-37- Prmdkanneee yaa çok sevindim kuzum ya hadi inşallah .en son ovulasyon ile takip ediyordun değil mi?ise yaramis takıp demek ki
-37- Prmdkanneee bat ne zamandi?belirtin varmı peki🥰ya çok sevindim senin için.heyecanladim senin adına🥰
Prmdkanneee -37- kuzu kafama takmadım sanırım, bunun için instagramda sayfa açtım video falan bile çektim gün aşırı ilişkiye girdim 😊 belirti de bacak baş ağrısı, göğüs uclarim acıyor ve aşırı uyku canım benim 🥰
Merve-metin Prmdkanneee güzel düşün güzel olsun canım kötüyü çağırma ben inanıyorum güzel artış olacak dualarım seninle 🙏🏻