Merve-metin Neva_aydn valla benim aldıklarımda öyleydi canım ama ben şifa olsun diye acı filan demeden yedim tadı yok zaten sadece acı bir tat oluyor oda sanırım olgunlaşmadığı için diye düşünüyorum ben olgunlaşmışın tadı nasıl bilmiyorum
Neva_aydn _Mother_ öyle mi diyorsun bende çok enfeksiyon var diye düşünüyordum hemen fitil kullandım 5 DKKa sonra acısı kesildi
_Mother_ Neva_aydn aşkım şimdi bende enfeksiyon iltihap hiç olmadi fitil de hiç kullanmadım o yüzden bu konu hakkında birşey diyemem ama kuru olduğu zaman acele ettiği zaman eşim benimde oluyordu tahriş olunca aynı dediğin şekilde acı biber gibi yanıyordu
_Mother_ Merve-metin inşallah faydasını görürsün canım kuru üzüm de tüket gün arasında oda iyi geliyor tabiki havuçta
Neva_aydn _Mother_ oyle mi diyorsun olabilir aslında çünkü direk başladık ön hazırlık olmadan başladık
_Mother_ Neva_aydn yani sen öyle yazınca benim aklıma direk o geldi ama enflasyon varsa da öyle oluyor mu bilmiyorum
Neva_aydn _Mother_ evet canım niye bitmiyor anlamış değilim ilaçları tüketiyorum ama bana verdiği ilaçlar enfeksiyon için değilde vitaminler için
_Mother_ Merve-metin canım sen sigara kullanıyormuydun sanki öyle hatırlıyorum onuda olabildiğince minimum seviyeye indir
Neva_aydn Merve-metin inşallah canım bu sabah yarısını doğradım yedim dünkü çok acıydı dünden beri odama koydum dolaba koymadım benim odamda bir çekmece atıştırmalık için olduğu için onuda oraya koydum sıcaktan tadı yerine geliyormuş sabah aldım yedim gercekten tadı guzeldi aciligi hiç yoktu
Merve-metin _Mother_ evet kullanıyorum canım çok içmiyorum 1 paket 4 güne yakın gidiyor düşürdüm bayağı önceden 1 paket 1,5 gün gidiyordu şimdi günde 4 tane filan içiyorum strese girmemeye çalışıyorum stresli olunca daha çok içiyorum çünkü
_Mother_ Neva_aydn hmm anladım aslında sana hep diyorum keşke once o enfeksiyonu tamamen hayatından çıkarsan sonra da gebelik için tam tedavi görsen daha iyi sonuç alacakmışsın gibi
Merve-metin Neva_aydn aaa iyi bari canım öyle ye o zaman dolaba hiç koyma belki sıcakta olgunlaşıyor oda tadını yerine getiriyor canım
Neva_aydn _Mother_ bende öyle düşündüm söyledim de doktora gebeliğe bı engel değil dedi şuan tedavi olmazsan bırakırsan daha uzun bı sure çocuk tedavisi alırsın dedi nasıl yapayım dedim ilaçlarını kullan gebelik basliyinca degistiricem ilacını dedi
Merve-metin _Mother_ göğüslerim şişti ağrı var kasıklarım hafif hafif sancıyor sivilcelerim çıktı ama tabi bunlar aynı zamanda benim adet belirtilerim ayırt edemiyorum çünkü bugün birde aşırı baş ağrım var havalardan sanırım
Neva_aydn _Mother_ klomen kullandım işte zar zor iki tane yumurta büyütmüş inşallah pazartesi hepsi büyümüş olucak inşallah