_Mother_ Neva_aydn inşallah canım aynı gün gidiyoruz seninle bakalım güzel haberlerle gelleim birbirimize
Kubraakgn0 Neva_aydn Bu dün akşam çekildiğim fotoğraflardan ama bilmiyorum bu haftalara göre fazla erken büyüdü sanki 😂😂
Kubraakgn0 Merve-metin Bilmiyorum salı günü daha ablam öğrenicek gösterirse biz çarşamba perşembe anca öğreniriz küçük bi süprizle öğrenelim dedik 😂
Kubraakgn0 Neva_aydn Bakalım yine haftaya bir gün belli olcakta günü daha kesin değil salı gösterir inşallah 😂
Neva_aydn Kubraakgn0 yok yine de söylemiyim sen öğren sonra nasıl anladığımi diyeyim heyecanlandim bakalım doğru cikicakmi🤭🤭
Neva_aydn Kubraakgn0 kıyamam sana ben genelde hamilelerin karnına bakarak anlıyorum göğüslerinin yani memelerinle yapışık haldeyse yukardaysa kız ama tam tersi aşağıda memelerden uzaksa erkek ben ona göre yorumladim
Kubraakgn0 Neva_aydn Benim hamile kalmadan öncede bu şekildeydi sarkık değil ama ayrık genetik sanırım o bide resimde yarım atlet vardı üzerimde ama olabilir bakalım bi öğrenelimde tüm sorular cevaplancak 😂😂
Neva_aydn Duygu22 aşkım hani bizim göğüs altında mide var ya o kısımdan geliyorsa kız ama aşağıdan geliyorsa erkek ben öyle düşünüyorum doğru da çıkıyor ama yine de tam emin olmamak lazım
Neva_aydn Kubraakgn0 yok kız bebek göbeğinin şişkinliği eğer mide kısımdan yani yukarıdan başlıyorsa kız oluyor daha aşağıdaysa erkek diyom