Kubraakgn0 Neva_aydn Belki akşama yada yarın artar ama bilmiyorum yinede kanama azda olsa adet başı sayılıyor
Neva_aydn Kubraakgn0 evet bende öyle biliyorum am şuan bile bisi yok sabah ne geldiyse o ama sancım var yani
Yes_mom0 Ayselcnt bende çok erken oldum tahmini 13′14 gün önce oldum nie böyle oluyor anlamış değilim hadi senin pkos benim nie erken oldu acaba düzensizlik ten dolayı mı
Neva_aydn Ayselcnt 4 nisandan 9 nisana kadar hep lekelenme gördüm 9 Nisan’da dahada fazalalasti takı 13 nisana kadar ve dün yine lekelenme gördüm bugün hiç bir şey yok
Neva_aydn Yes_mom0 düzensiz olabilir canım ama stres çok çok etkiliyor adeti ve ben bu ay aşırı stres yaptım ondan oldu ve pkosum o yüzden de olmuş olabilir
Yes_mom0 @Neva_aydn @_Mother_ @Merve-metin @Ayselcnt @Kubraakgn0 kızlar bildiğiniz aktarlar varmı hayıt otu mu ne varmış onu almak istiyorum da yardımcı olur musunuz
_Mother_ Yes_mom0 hayıt otunu bende gelecek ay olmazsa kullanmayı düşünüyorum ama aktarci bilmiyorum çevrende bakabilirsin aslind a