Merve-metin Neva_aydn o zaman yarın dr endoskopi derse anestezi istiyorum de yoksa anestezi olmadan yapıyorlar canım inşallah bişey yoktur haber ver bana çok geçmiş olsun canım
Neva_aydn Merve-metin teşekkür ederim canım veririm evet üstüne basa basa soyliycem not kağıda yazsın versin
Kubraakgn0 Neva_aydn Canım manisaya gitme imkanınız var mı manisada şehir hastanesinde bildiğim arkadaşlarımım gitti çok iyi doktorlar var bende manisada oturduğum dönemlerde genel muayneye gidiyordum imkanın varsa doktor önerebilirim ☺️
Neva_aydn Kubraakgn0 canım sen bana doktorun ismini söyle eltim oraya gidiyor tedavi için gittiği zaman bende gideyim
Neva_aydn @_Mother_ @Kubraakgn0 @Ayselcnt Kızlar fikrinizi istiycem bugün 11.40 da randevum var kadın doğuma aldım tekrar alttan muayene istiycem iyice baksın sizce yumurtalıklar dışında başka bakmışken nelere baksın doktor bu gidişimde yumurtalıklara baksin sonraki gidişimde başka bir şeye bakma şeyi olmasın bugün baksın sizce nelere baksın
Neva_aydn Ayselcnt hormon testi alır yüksek ihtimalle de alttan muayene olucam işte yani yumurtaliklara baktığı zaman rahmin yapisina da bakarmi
Yes_mom0 @Neva_aydn @_Mother_ @Kubraakgn0 @Ayselcnt @Merve-metin kızlar buraya acil baksaniza ya sizlere ihtiyacım var bu hafta ovulasyon haftam ve benim bugün birden bire kasıklarıma ve alt karın bolgeme ağrı girdi ve 1ve ya 2 saat sonra hafif kanamam oldu sizce bu yumurtlama kanaması olabilir mi
Merve-metin Yes_mom0 yüksek ihtimalle yumurtlama kanaması olabilir canım yumurtlama dönemlerinde çok sık olmasa da hafif kanamalar olabiliyor
Neva_aydn Yes_mom0 kuşum benim hiç bilgim yok benimde sözde bu hafta yumurtlama haftasiydi ama pkos olduğum için yumurtlayamiyorum
Kubraakgn0 Yes_mom0 Benimde hamileliğimi öğrenmeden 1 hafta öncesinde öyle bi ağrı olmuştu hatta hareket edememiştim ama kanama filan olmamıştı ya yumurtlamadan olabilir yada yerleşmedir belki
_Mother_ Yes_mom0 yumurtlama zamanı kanama hiç duymadım canım insan o yüzden yanlış bilgi verip yönlendirme yapmak istemiyorum
Merve-metin Yes_mom0 bata ne kadar var canım acaba yerleşme ağrısı mı ama yumurtlama haftam diyorsun sen yine de değerlendirme şansın varsa değerlendir canım belki yumurtlamadan dolayı olabilir çatlama zamanında da olabilirsin kasık ağrısı oluyor canım
Neva_aydn Yes_mom0 Allah yardımcımiz olsun ben Baya hasta çıktım kadın doğumdan sonra dahiliyeye gittim idrar ve kan tahlili aldı çok fazla enfeksiyon var yani araştırdığıma göre idrar mesanesinde yoğun olduğu için kanser riski diyor bakalım gidicem pazartesi ne diycek
momofk Kızlar benimde bata 4 gün var ama afedersiniz beyaz akıntı geliyor bir de sıcak basıyor ara ara acaba adete dört gün kala yumurtluyor olabilir miyim? Ben geçen hafta da yumurtalama farkettim sıcak basması yoktu ama kasıkta ağrı vardı
_Mother_ momofk 2. Defa yumurtlama olabilir belki ama düşük ihtimali inşallah gebelik vardır çok az kalmış bata zaten olmazsan test yap bence
Yes_mom0 Neva_aydn rabbim şifa versin en kısa zamanda bizlere de hayırlı sağlıklı bebisler nasip etsin inşallah 🤲♥️