_Mother_ Kubraakgn0 aşkım öyle hiç düşünme doktorlar hep en kötüyü söylüyor hazır ol diye stres yapma bol su iç hazır su iç hatta çeşmeden içme dikkat et kendine
Kubraakgn0 _Mother_ İnşallah yavrum şuan kadın doğuma gidiyorum bakalım ilaç filan yazar diye düşünüyorum
Merve-metin Kubraakgn0 ilaç yazar kesin canım bakalım doktor ne diyecek bol su iç ihmal etme sakın canım
Merve-metin Bu aydan ümitliydim gece yine adet olmuşum rabbim bu mübarek günde bebek isteyen herkesin yolunu kolaylaştırsın inşallah 🤲🏻 kandiliniz mübarek olsun kızçeler 🙏🏻😘
Kubraakgn0 Merve-metin İnşallah yavrum belki daha zamanı değildir bi yerde okumuştum bebek siz istediğinizde değil eksik kaldığınızda allah tarafından gönderilir diyordu beni çok etkilemişti nasibi geldiğinde eminim olucak bize dua etmekten başka bi çare kalmıyor ☺️
Merve-metin Kubraakgn0 aynen öyle canım dua etmekten başka çaremiz kalmıyor rabbimin vardır bir bildiği biz sadece bir sorun var mı yok mu diye gerekli tahlilleri yaptırdık gerisi Allah’a kalmış 🙏🏻 nasibi ne zamansa sağlıklı ve doğru zamanda bulacak bizi inanıyorum 🤲🏻
Merve-metin Kubraakgn0 enfeksiyondan kaynaklı işte canım bol su içince enfeksiyonu atıyor vücudun inşallah biran önce geçerde düzelirsin canım
Neva_aydn Kızlar bakarmisiniz bişi sorucam benim dün biraz kanamam oldu bittiği zaman gelen azlık var ya onun gibi ama dün geceden beri bişi yok sizce gitmelimiyim doktora
Merve-metin Neva_aydn canım bence sen yine doktora git görün kontrol olmuş olursun hiç değilse aklında soru işareti kalmaz
Neva_aydn Merve-metin soru değilde şöyle adet olunca gel klomene basliycaz dedi şimdi benim bir ay leke gibi diğer ay şelale gibi resmen bu ayda yüksek ihtimalle böyle gecicek ondan şüphe ediyorum
Merve-metin Neva_aydn tam sökülmez misin acaba sen yine git belki söktürücü verir ona göre ilaca başlatır canım bilemiyorum ki
Kubraakgn0 @Mother @Neva_aydn @Ayselcnt @Merve-metin Kızlar doktor korkulcak bişey yok size abartmış acildekiler durumu dedi ilaç yazdı herşey yolunda bebiş büyümüş bile hareket ediyor yavaş yavaş 😂🥹 minik ellleri ayakları çıkmış çok sevindim şükür bişey yokmuş 🥰
Merve-metin Kubraakgn0 yaaa maşallah maşallah 🧿 miniğin büyüyor annesi 😍 teyzeleri olarak bizlerde korktuk ama şükür bişey yokmuş bol su iç sakın ihmal etme ilaçlarını düzenli kullan çabuk toparlarsın kuzum 🤲🏻😍
_Mother_ Kubraakgn0 yaa çok şükür aşkım o yüzden evham yapma sen hamileliğin kıymetini bil ve bence bebeğin erkek anlamam sadece hissiyat tabi sağlıklı olması herşeyden önemli 🥰♥️