_Mother_ Kubraakgn0 acilin kadın doğum bölümünde bakıyorlar canım kırmızı olmadığı süre sorun olmuyor ama önlem iyidir bence doktora görün ulaşmaya çalış en kötü progestan başlatır
Kubraakgn0 _Mother_ Progestan kullanıyorum 200 mg sabah akşam geldim sonuçları bekliyorum idrar ve kan tahlili yaptılar
_Mother_ Kubraakgn0 seni karıştırdı galiba ondan adet olursun yazdı diye düşünüyorum 😅 canım dediğim gibi acile git muayene edeceklerdir lekelenmem oldu dedi progestan yazarlar
Ayselcnt Neva_aydn akşamdan beri korna sesleri geliyor caddeden..sabaha kadar kutlamalar sürecek heralde..
Ayselcnt Kubraakgn0 ay canım benim kusura bakma ben seni @Neva_aydn karıştırdım..ona cevap yazdıktan sonra okuyunca kafa gitti..🙈 acaba hemoroid olabilir mi.. bilemedim ki.. acilde de bakmıyorlar diyorsun.. Yarın doktora git olmadı..yarına kadar tekrar gelecek mi bak bakalım..
Kubraakgn0 Ayselcnt Olsun yavrum önemli değil bende bir an okuyunca anlamadım o anki stresle bakalım acildeyim adrar ve kan aldılar sonuçları bekliyoruz
Neva_aydn Kubraakgn0 inşallah düşük olmaz canım öyle düşünme belki enfeksiyondur dediğin gibi kötü düşünme git doktora acile önlem alırlar
Kubraakgn0 Neva_aydn Ultrasonla baktılar hem alttan hem normal bi sıkıntı yok dedi ya doktor sonuçlara bakıcaz baklım
Kubraakgn0 Neva_aydn İdrarda enfeksiyon varmış yarında ürolojiye gidicem ultrasonla bakıcaklarmış böbreklerde taş kum var mı diye
Ayselcnt Kubraakgn0 çok şükür canım.. inşaAllah böbreklerde temizdir.. sen bol bol su iç..enfeksiyon olmaması için dikkat et canım..
Neva_aydn Kubraakgn0 e çok şükür bebekle ilgili bı sorun yok bol bol su iç günde iki yapabiliyorsan üç litre bebeğe geçmesin
_Mother_ Kubraakgn0 aşkım en azından tehliken yokmuş bunu öğrenmiş oldun dikkat sen yine de kendine günde 3 litre su içmeye çalış gebelikte kum olabiliyor bende yaşamıştım ama geçiyor sonra su alımına dikkat et
Neva_aydn Ayselcnt sürsün sürsün bişi olmaz yeterki birdaha öyle bı miting olmasin aklım çıktı benim burda
Kubraakgn0 Ayselcnt Bilmiyorum ama otururken bile canım yanıyor bu enfeksiyonu ilaçsız nasıl geçiricem ki
_Mother_ Ayselcnt doktor muayene etti ki canım seni kimyasal dan sonra olmuş olsa söylerdi aslında rahim duvarı inceliğinde gebelik oluşuyor ama embriyo tutunmayıp düşük gerçekleşiyormuş daha neler öğreneceğiz bakalım
Kubraakgn0 Neva_aydn İşte sadece su içmeyle geçer mi otururken bile canım yanıyor beneğe bari bişey olmasa allahın izniyle
Kubraakgn0 _Mother_ Evet şuanlık yok enfeksiyon geçmezse risk var ama bebeğe de geçebilirmiş yada düşükte olabilirmiş sadece suylada nasıl geçicek bilmiyorum