mucizem4423 Ayselcnt ben bi kaç kere gittim 7 ay oluyo işte bi şey yok diyorlar bilmiyorum yani Allah ım en iyisini en doğrusunu bilir ben tam teslimiyetle ona bırakıyorum inşallah
mucizem4423 Neva_aydn canım benim 🥰 valla zor bi durum ilk olacak ben 29 yaşındayım eşim 30 o durmuyo 🫣yoksa biz inanan insanlarız her nasip vaktine esirdir
Neva_aydn mucizem4423 anladım aşkım elinizden geldiğince kafanızı çok yormayın Bebek için inşallah olucak benimde kasigim çok ağrıyor sıcak su torbası kullanıyorum inşallah sokulucem günü gününe sökülmek istiyorum
mucizem4423 _Mother_ aşko ben fe bi şey yok kadın doğumcu da buna sen de şimdi baktırma deyince gün doğdu ona da 😂 denemelere devamdayız
_Mother_ mucizem4423 o zaman hiç takmıyorsun akışına bırakıyorsun tamamen 7 ay zaten kısa bir süre çok stres yapmayın
_Mother_ Neva_aydn Kubraakgn0 Merve-metin Ayselcnt mucizem4423 kızlar merhaba bugün kontrolüm vardı kist falan yok rahim temiz ama rahim duvarında incelme varmış bundan dolayı embriyo tutunmayıp düşük ile sonuçlanıyormuş doğum kontrol hapı verdi adet olmam için hergün 1 tane iç kutu bitene kadar iç adetin 2. Günü gel sebebini araştıracağız hormon tahlilleri yapacaz dedi
_Mother_ melanuur Şubat ayında gebelik oluştu ama beta artışı olmadı kimyasal sonuçlandı maalesef hayla adet olamadım son tarih 24 Ocak salı günü tekrar doktor kontrolüm var bakalım ne dicek o zaman
melanuur Bir yardımcı olur musunu adetimden 10 gün geçti kan verdim 0, 451 çıktı negatif ama hala regl olmuyorum bu şekilde birley yaşayıp gebe kalan var mı
Neva_aydn @Ayselcnt @_Mother_ @Kubraakgn0 @mucizem4423 @Merve-metin Kızlar napiyosunuz son durumlar ne
Merve-metin Neva_aydn valla kuzum ovülasyon testine devam ediyorum tam anlamıyla yumurtlama görmeden çatlamış aldığım sayfa öyle söyledi ama teste aynı zamanda devam ediyorum 2.yumurtlama olur belki diye bugün sağ kasığımda inanılmaz bir ağrım var bat 10-13 Nisan arası sende durumlar nasıl canım
Ayselcnt Neva_aydn sağol canım çok şükür.. benimde bugün kasıklarda bıçak saplanır gibi ağrı var ara ara..Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek.. muhtemelen enfeksiyon der ama akıntım yok.. inşaAllah kist falan yoktur.. 😔bilemedim bende..
Neva_aydn Merve-metin bir dolu bir boş degerlendirseydin keşke ama yine de Allah’tan ümit kesilmez inşallah olur bu ay dediğim gibi bende menekşe arkadaşımız gibi adet olmayı bekliyorum
Neva_aydn Kubraakgn0 ya kıyamam sana e olucak tabi bebisimiz sağ selamet doğsun inşallah geçer bulantılar 🥰 bende ara ara Kasık ağrısı oluyor doktorumun deyisine ve uygulamaya göre yarın bat günüm ama henüz bişi yok bayram gunu olmaktan korkuyorum
Merve-metin Neva_aydn bir dolu bir boş değerlendiremedik valla canım ramazan olduğundan mıdır nedir hiç halimiz kalmıyordu 2-3 günde bir oldu kısmet bu ay olmazsa bir sonraki ay olur bata az kaldı zaten hayırlısı artık ☺️
Neva_aydn Merve-metin hangisi hayirliysa o olsun canım ben elimden geldiğince bir dolu bir boş yapıyorum arada bir üç dört gün tamamlanıyor ama yinede çalışıyorum bı umut diye belki ilaç kullanmama gerek kalmaz inşallah ama.kafama hep adet olucam şeyini katıyorum o yüzden gebelik aklımdan çıkmış yani adete odaklandigim için
Merve-metin Neva_aydn aynen öyle canım benimde karnım kasıklarım ağrıyor adet olacam gibi geliyor canım
Kubraakgn0 _Mother_ Ee ilk hamileliğin oluştuğunda da var mıydı böyle bi sorun progestoronla filan tutunamazmış mı
Neva_aydn _Mother_ hmm inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebeliğin olur mutlaka git baksınlar iyice Allah’ın izniyle kötü bişi çıkmaz
Merve-metin _Mother_ kist olmamasına çok sevindim canım ilacı kullan adet olunca mutlaka hormon testlerini ve amh testini yaptır canım sebebine baksın dr ne diyecek bakalım