Neva_aydn Ayselcnt yok canım yarın doktorumu aramayı düşünüyorum bakalım ne diycek belki geç yumurtlamadir
Neva_aydn _Mother_ aynen canım annesi konuşmak istedi ama kabul etmedi anne yok anne istemiyorum diye ağladı ateşi de zir düşüyor
Kubraakgn0 _Mother_ Evet daha minicik ama neler yapıyor bulantılar farklı baş ağrıları yorgunluk farklı 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Ayselcnt Neva_aydn Kubraakgn0 Merve-metin _Mother_ kızlar bugün vajinamdan sol kasığıma doğru bir ağrı var..acaba yumurtlama belirtisi olabilir mi
Kubraakgn0 Ayselcnt Valla yavrum benim yumurtlamada hiç ağrı filan olmuyordu o yüzden nasıl agrısı oluyor bilmiyorum hiç
_Mother_ Ayselcnt olabilir canım adetinden sonra kaçıncı gün bugün bu arada ben hayla adet olmadım doktor 1 hafta daha bekle dedi ama artık karnım çok şiş oldu adet sökücü istesem mi artık
Merve-metin Ayselcnt belki de yumurtlaman bugün oluşuyor canım sen yine değerlendir es geçme uygulamalar ortalamayı baz alır benimde yumurtlamam uygulamaya göre geçen hafta bitti ama daha tam anlamıyla başlamadı yumurtlamam canım
Ayselcnt Merve-metin olabilir canım.. benim regli düzenli..aslında uygulamaya göre 2 defa hamile kaldım ama bilemiyorum.. şaşmış olabilir tabi..