Neva_aydn Ayselcnt olsun kuzum adetin 3 günü kan ver baksınlar hamilelikte olur en kısa zamanda inşallah sıkma canını
Neva_aydn Ayselcnt bilmiyorum küçücük Ler baya vardı ama çok kucuktuler yani doktor gözlerini yakınlaştırarak bakıyordu görmek için cuma günü tekrar gel dedi gidicem
Neva_aydn @_Mother_ @Ayselcnt @mucizem4423 @Kubraakgn0 Kızlar ne yapabilirim büyümesi için yumurtaların
_Mother_ Neva_aydn canım doktorun ilaç falan demedi mi hani biz ne önerebiliriz ki yanlış birşey olur falan onun için bildiğim kadarıyla ilaçlar oluyor cuma günü gittiğinde yazar belki bugün adetten sonra kaçıncı gün
Merve-metin Neva_aydn canım bol bol fındık,ceviz badem avokado gibi yüksek besinler tüket yumurtayı geliştirici etkisi varmış bende yiyorum bi avokadonun tadını sevmiyorum ama yine yemeye çalışıyorum canım
Kubraakgn0 Neva_aydn Havuç yemeyi denedin mi canım daha önce bildiğim kadarıyla sağlıklı büyütüp çatlatıyor yumurtaları ben geçen ay adetten sonra denedim hatta hamile kaldım sonrasında
Neva_aydn _Mother_ bugün adetin ilk gününden itibaren 14. Gün cuma günü gidicem bakalım inşallah büyümüş olurlar ilaç falan vermedi yumurtaları takip edicez dedi
Ayselcnt Neva_aydn o zaman cuma günü söyler ne yapacağını..daha önce böyle bi sorun var mıydı yumurtalarınla ilgili..
Neva_aydn Ayselcnt yok kuzum geçen ay gittiğimde baya büyüktü yumurtalar ama sanırsam geç oluyor benim döngüm baya uzun galiba
Neva_aydn Merve-metin alıyım ben o zmn avokado ya badem fındık falan zaten tüketiyorum kuru yemiş avokado muz tuketiyim ya cuma gününe kadar bakalım nolucak