Ayselcnt Kubraakgn0 korkma..inşaAllah kalp atışını duyarsın.. ben ilk kalp atışını duyduğumda ağlamıştım.. 🥲 muhteşem Bi his..
_Mother_ Ayselcnt belli olmaz canım adet olursan da üzülme lütfen en kısa zamanda nasip olur inşallah
_Mother_ Ayselcnt maalesef üzülüyor büyük hayal kırıklığı oluyor hemde işte elden birşey de gelmiyor maalesef inşallah hayırlı sağlıklı bir şekilde olur
Yes_mom0 @_Mother_ @Neva_aydn @Kubraakgn0 @Ayselcnt @Merve-metin Kızlar hani benim regliden önce lekelenme olmuştu ya 3,4 gün boyunca onu regl olarak sayayım mi
Merve-metin Yes_mom0 kuzu tam adet olmadın mı lekelenme mi oldu sadece ? Tekrar test yap istersen çıkmazsa adet olarak say canım
Neva_aydn Yes_mom0 canım bence say say benimde lekelenme oldu biliyorsunuz iki bir hafta sonra yumurtlama zamanında olduğumu öğrendim iki hafta sonra adet oldum bence say
Yes_mom0 Çünkü hala gelen giden yok eğer o regl ise benim bu hafta ovulasyon haftam ztn kasık ağrım da var akintimda bugün tekrar dan başladı değerlendireceğim yarın ovu testi de yaparim
Yes_mom0 Merve-metin kan verdim negatif ti meç biten adet olarak sayacagim onu ztn addeten 5 gün önce gelmişti
Yes_mom0 Neva_aydn saydım aşkım ovulasyon haftami da değerlendirdim ztn eğer ayın 30 da fln olursam ilacımı kullanmaya baslayacagim