_Mother_ Yes_mom0 anladım canım iyi yapmışsın akışına bırak aynen bakarsın bu defa inşallah sağlıkla olur bir an önce adet olursun inşallah mevsimsel geçişlerde gecikme oluyor bazen
Neva_aydn Kubraakgn0 stres olabilir bende stres yapınca adet tarihim oynuyor 10 15 gün gecikme yasiyabiliyorum
_Mother_ Ayselcnt Kubraakgn0 Yes_mom0 Neva_aydn kızlar benim bugün ki kan sonucum da çıktı 53 çıkmış çok şükür sanırsam kimyasal gebelik oldu dış gebelikten korkuyordum baya çünkü buna da şükür yarın doktorum bakalım ne diyecek
Neva_aydn Kubraakgn0 evet benim ondan Perşembe günü doktorumu ariycam yanına ne zaman gidiyim diye bakalım ne diycek
Kubraakgn0 @Yes_mom0 @Neva_aydn @_Mother_ @Ayselcnt Kızlar şu en alttaki kırmızı olan ne tahlili oluyor değeri yüksek çıkmış bi sıkıntı olur mu bileniniz var mı
_Mother_ Kubraakgn0 canım bu tam kan sayımı çok önemli şeyler değil yaa zaten referansın çok az üzerinde çıkmış yakın zamanda geçirilen enfeksiyonlar sonra kanla ilgili şeyler kırmızı kan hücreleri
Kubraakgn0 _Mother_ Evet ocak ayında kanımda enfeksiyon çıkmıştı belki anca düşüyordur dediğim bebeğe filan bi sıkımtı yaratır mı allah korusun
_Mother_ Kubraakgn0 yok canım Allah korusun öyle düşünme hiç için rahat olsun 🥰 sen rubella tahlillerini yaptırmışmıydın igg IgM falan hepatit sonra
_Mother_ Kubraakgn0 burda yazan tüm tahliller çok önemli özellikle son 4 tanesi canım sen ve bebeğin uyumuna bakılacak inşallah sorunsuz çıkar gebelikten önce bakılmışmıydı hiç