Ayselcnt _Mother_ canım senin kasık ağrın çift taraflı mı oluyordu tek taraflı mı..benim sağ kasığım ağrıyor bugün.. ama geçen qyda ağrıyordu..😔
_Mother_ Ayselcnt benim sağ taraf ağrıyordu canım ama normalde benim adetten önce kaşık ağrısı olmazdı inşallah gebelik belirtisidir
_Mother_ Ayselcnt heyecanla bekliyorum canım oldu bu defa inşallah diğer aylara göre daha mı farklısın
Ayselcnt _Mother_ yok ya.. kasık ağrım aynı.. bu ay farklı olarak baş ağrım var.. ama oda gebelikten değil.. diş ellerim ağrıyor..
Ayselcnt _Mother_ inşaAllah canımda..bu ay gerçekten umudum yok.. sadece dua ediyorum işte..Rabbim kabul etsin..
_Mother_ Ayselcnt kabul olsun o zaman bak cidden en olmadık zamanda oluyor sen dua et rabbim kabul etsin inşallah
_Mother_ Ayselcnt yok canım zaten açık kahverengi şekilde minik minik oluyordu ben baya panik oluyorum işte cuma günü sabah gidecem hastaneye ama kese görünürse ilaç yazdıracam
_Mother_ Neva_aydn hiçbir fikrim yok ama baya geç adet olduğun için için temizleniyor olabilir birikmiş kan falan