_Mother_ Kubraakgn0 Neva_aydn Ayselcnt Yes_mom0 Kızlar ben 150 olmuştur inşaallah diye dua ediyordum 396.10 çıkmış 🥰 Allah’ın izniyle bebiş tutunmuş gibi 🥰🥰 26=11.97 28=26.50 48. Saat ilk kandan 2. gün sonra 3=396.10 144. Saat 2. Kandan 4. Gün
Yes_mom0 _Mother_ aşırı iyi çıkmış cnm hadi gozun aydın bol bol dua et bize de rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲♥️
_Mother_ Pardon 144 değil 2. Verdiğim kandan 96 saat sonra 1. Kanal 2. Kan arasında 2 gün var 2. Kan ile 3. Kan arasında 4 gün var
Merve-metin Yes_mom0 yaptın mı test canım ? Sonuç ne çıktı haber ver bize 🙏🏻 bana da umut olursun hem bi cesaret gelir yaparım bende akşama test
_Mother_ Yes_mom0 Ayselcnt Neva_aydn çok teşekkür ederim kızlar rabbim en kısa zamanda sizlere de sağlıklı bir şekilde nasip edecektir inşallah 🥹🥰🤲
Neva_aydn Ayselcnt akıntım var canim göğüs ağrım o kadar arada bir kaşığa değil de orta kısma ağrı giriyor o kadar
Yes_mom0 Ayselcnt kızlar şimdi regl gecikmem var ya eşim erken gebelik almiş yanlışlıkla yapsam çıkar mı onda
_Mother_ Kubraakgn0 ayyy inşallah öyledir 🥰🥹 o anki heyecan çok farklı oluyor kanamadan sonra yapmıştım yaa çizgi çıkmıştı ilk eşime gösterdim ben göremiyorum dedi sinir olmuştum sen görme ben görüyorum ama dedim 😂😂
_Mother_ Merve-metin inşallah sizlerde pozitif sonucu alırsınız canım bu stresli süreci tatlı telaşa bırakırsınız heyecanla bekliyorum sonuca daha da yazmadı inşallah olumludur bari