Yes_mom0 Kubraakgn0 kuzu stres yapma da lütfen ama şimdi negatif çıkarsa salı günü hastaneye o psikolojiyle gidemem o kadar gün bekledim hamileyim deyip durdum derim çok korkuyorum 🥺 ztn son 1 gün bunuda bekliyeyim istiyorum 🥺🥺
Neva_aydn Ayselcnt nasip ya ama ben galiba vazgeçtim istemiyorum bebek olmasın ya ev zaten kalabalık ben bu gürültüde çocuk büyütemem
Neva_aydn Ayselcnt kayın validemle yaşıyorum yaşlı olduğu için gelen giden oluyor o yüzden istemiyorum bebek
Neva_aydn Kubraakgn0 yok kız tabi rabbim isteyen herkese nasip etsin evladı ama bu konuda benimde üzerimde baskı var benim kendi ailem tarafından o yüzden istemiyorum hamile kalmak
Ayselcnt Neva_aydn canım gelen giden ayrı bebek ayrı.. tabi kendi tercihin sma kayınvqlidenle yaşıyorsun diye kendi isteklerini erteleyemezsin.. yatalak mı
_Mother_ Kubraakgn0 Neva_aydn Ayselcnt Yes_mom0 Kızlar ben 150 olmuştur inşaallah diye dua ediyordum 396.10 çıkmış 🥰 Allah’ın izniyle bebiş tutunmuş gibi 🥰🥰 26=11.97 28=26.50 48. Saat ilk kandan 2. gün sonra 3=396.10 144. Saat 2. Kandan 4. Gün
Neva_aydn _Mother_ hiç bilmiyorum hiç keyfim yok odamdan cikasim yok hiç bir şey yiyip içmek istemiyorum
Neva_aydn Ayselcnt ne biliyim canım bilmiyorum belki suanki psikolojim onu gösteriyor bugün çok kötüyüm çok aşırı halsizlik var üzerimde uyusam uyuycam yani