Neva_aydn Merve-metin comfort alıyım o zaman yapıyım bakalım 13nde randevu aldım gidicem bakalım nolcak
_Mother_ Neva_aydn oda hiç yanıltmıyor bende negatifken hep negatif göstermişti zalimlar ama birşey diyim mi bende kaset testler beta 11 ken silik olsa dahi çizgi çıkardı şuan şey diyorum erken testlere o kadar para vermeye gerek varmıydı
_Mother_ Bakın koyuluk böyle digerlerinde çizgi efektli iken belli oluyordu bu efektsiz normal kamera
_Mother_ _Mother_ Yes_mom0 bak yukarıda ki ismime tıkla bu sabah yaptığım test var diğerlerine göre daha koyu pazartesi kan verdim 11.97 di Çarşamba günü 26.50 çıktı
_Mother_ Neva_aydn canım bu al-pi diye birşey ar+Med almıştım bide değişik bir marka vardi 20 HCG den sonra gösteriyordu onun ismini unuttum çöpe atmışım hepsinde göründü yani ilk dakika da çıktı birde
_Mother_ Neva_aydn doktorlar çok değişik olmuş inan anlam veremiyorum tamam işleri zor haklılar ama sonuçta bizde rahatlamak kafamız rahat olsun diye bazı şeyleri istiyoruz
Neva_aydn _Mother_ benim yok galiba yaesela idrara şıklık herkeste olur bende yok günde iki yada üç defa gidiyorum
_Mother_ Neva_aydn idrar renginde koyuluk oluyor birde benim öyle ben su çok içiyorum bide ondanda olabilir
_Mother_ Tugcecimbisn sağlıklı gebelik oldu demi canım inşallah sağlıkla ilerlemiştir bu tarz yorumlar bana umut oluyor 🥹