Demmmmm Beyzakocaa biz ameliyat olduk 2. Gerek kalmadı Dr çok önemli biz çapa da prof a yaptırdık şu an çok şükür sıkıntımız yok
Demmmmm Beyzakocaa gebelikte belli olmadı doğunca yeni doğan ilk muayene de belli oldu doğduğu an çok geç kalmayın dedi dr bize 2 yaşında yaptırdık biz yoksa zor oluyormuş biraz
YesimAykut Beyzakocaa haftada 2 çocuk falan geliyor ameliyat olmak için, 1 haftada iyileşip taburcu oluyorlar, korkulacak bişey değil, büyük bir ameliyat değil, düzelen bişey, korkmayın çok fazla hipospadias olan çocuk var 🙂 umut olmuştur umarım 🤗
baab1 Beyzakocaa ondan sonra çocuk cerrahı takip ediyor zaten. İyi bir cerrah bulmak en iyi sonucu veriyor inanın. Oğlum 1 bucuk yasında ameliyat oldu tek seferde halledildi şükürki ıkıncı bi işleme gerek kalmadı. Tabi hipospadiasın dereceside cok onemli bızım daha iyi durumdaydı. Siz cerrahs gittinizmi hiç peki? Ne dediler?
Esra81 Gebelikte söylenmedi doğduktan sonra öğrendik çocuk doktoru bebeği muayene ettikten sonra çocuk cerrahına yönlendiriyor orda yapılacak olan aşamalar anlatılıyor
Esra81 Bizde çapa da tek seferde sondasiz hallettik öncesinde kendi içimde biraz büyütmüştüm ama düşündüğüm gibi olmadı 40 dk da bitti işlem sonrasında çişini yaparken bikac gün yanma oluyor zorlanıyor doktorun işinin ehli olması çok önemli çapa da bu konuda baya iyi
Beyzakocaa @Esra81 @Demmmmm 24 haftalığım doktorum hipospadios dan şüphelendi üniversiteye yönlendirdi 23 ünde randevum var bakalım gidince ne denilecek doktorum ameliyatla düzelebiliyo ama kesin bilgiyi üniversite verir dedi inşallah yanlış şüphelenmiştir doğuncada Bi problem olmaz 🥺
Demmmmm Beyzakocaa ameliyatla düzeliyor Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hipos ta dr çok önemli iyi araştırın ben çapa tıp fak. Prof. Erbug Keskin e yaptırdım prof olunca ufak bir ameliyat farkı ödüyorsun biz 3.000 tl ödemiştik
Beyzakocaa YesimAykut ahh ah hiç duymadığım şeyler karşıma çıkınca hemen Bi kurmaya başlıyoruz işte rabbim beterinden korusun kimseyi evladıyla sınamasın inşallah sağlıcakla doğar 🤲🏻❤️