Yagmur1715 Merhaba sevgili anneler, 6+2 deyim bebeğimi gördüm fakat henüz çok küçük ve kalp atışı yok merak ettiğim şey bebeği gördüğünüz ilk andan itibaren kalp atışını duyabildiniz mi yoksa kalp atışını daha sonra mi duydunuz?
Mefii34 Yagmur1715 yağmur merhaba daha çok ufak olduğu için duymamıssındır 6. Haftada duymaman normal korkulacak birşey yok 7. Ve 8 haftalar duyarsın inşAllah ben 8. Haftada duymuştum
emirtimr1 Yagmur1715 5+5 de keseyi gördüm ve bebişi 6+2 de kalp atışını duydum fakat çoğu anne 8-9. haftaya kadar duyamayabiliyor kendi strese sokma bir sonraki kontrol ne zaman 🥹
mervemurat16 Yagmur1715 ben 4 haftalıkken öğrenmiştim kesem bile yoktu sonra kese oluştu bebeği gördük 7.ci haftada kalp atışı duyduk
Duygu9604 @Yagmur1715 merhaba canım öncelikle şunu belirtiyim kimi 6. Haftada kalp atışını duyarken kimi 8. Haftada duyuyor herkes duymuş ben niye duramıyorum diye tedirgin olma geç döllenme olmuştur onun için duyamamışsındır doktorun söylediği tarihte yeniden git o zaman eminim ki duyacaksın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰🥰