leylaaa1268 Nasıl geçiyo hamilelik? artk yarıladık Allahın izniyle 6 cı aya az kaldı🥰🫶🏻Detaylı ultrason yaptınızmı? 1 2 haftaya benim kontrolüm, çok heyecanlı, detaylı görünüyomu? 🧿🤲🏻👶🏻👶🏻
mystery00 leylaaa1268 yolu yarıladık vallaaa😍😍 yarın detaylıya giricem çok heycanlıyım o suratını görmek için sabırsızlanıyorum ☺️❤️❤️
Greenleaf leylaaa1268 ayy 20+1 de yaptırdım detaylı ama hiç göremedim yüzünü, elleriyle kapamış, çok heyecanlıydım halbukiii, neyse sağlıkla gelsinler de bekleriz 🥹
Dy_55 leylaaa1268 güzel geçiyor genel olarak hafif tekmeler orta derecede iştah pozitif ruh halim detaylıya girdim herşey yolunda keyifli bir küçük adam gördüm uyumusti bebisim
merylii_ leylaaa1268 benim yarın 21 bitiyor ama ben yine de geldim, iyi gidiyor geçen hafta detaylı ultrasona girdim her şey yolunda şükür, bulantı ilacını bıraktım son iki gündür, geceleri biraz bulantım oluyor ama idare ediyorum, sizde durumlar nasıl
leylaaa1268 merylii_ MaşAllah canım çok şükür🤲🏻😍Bende de herşey yolunda Allahın izniyle bu hafta sonu gidicem çoğu ihtimal🐣💕
Filiz-kkn04 leylaaa1268 iştahım açıldı tekmelerini hissetmek çok güzel ❤️ çarşamba detaylıya gircez bakalım inşllah gösterir yüzünü oğluşum❤️
busraaa10 leylaaa1268 çarşamba detaylım var yarında 21 oluyoruz Allah’ın izniyle 🥲🫶🏼 çok şükür herşey güzel bel ağrısı kaşık ağrısı oluyo arada ama şükür 🌸🩷
leylaaa1268 busraaa10 bende de oluyo cnm çok ayakta durdukta, ara sıra yapıyorum işlerimi, heyecanlıyızz💛🤲🏻sağlıkla gelsinler de
baab1 leylaaa1268 21+1 🌸 18. Haftada bobrek genişlemesi vardı cok ciddi degildi ama takip gerekicek. 22+5de diger muayene randevumuz var muhtemelen ertesı gunde detaylıya gidicez🫣🌸