Duygu2137 Kızlar başlığada yazdığım gibi 5+6 haftalık hamileyim çok bel ağrım var mide bulantısı geçmiyo sizdede boyle mi mıde bulantısını geçtim bel ağrım çok var
emirtimr1 Duygu2137 hayatım geçmedi valla bende benim kollarımı kaldıramıyordum boynum geriliyordu böyle şuan 7+5 sadece bulantı hissi ve koku hassasiyeti var ağrılarım geçti
Rabiul Duygu2137 çok erken başlamış canım ya benim 10. Haftada başlamıştı sanırım şuan 13. Haftadayım hala devam geçen hafta ilaç içmeye başladım malesef geçmiyor bulantıyı düşünme başka şeyler düşün 😣
Efenazz Bende 6.haftamda çok çektim bel ağrısı mide bulantısı bulantım için ilaç kullanıyorum, bel ağrılarım hala aktif 11 haftalığım
Duygu2137 Efenazz gercekten mi ya benım ıkıncı hamileliğim ama ilkinde boyle olmadım bu kadar bel ağrısı hiç hatırlamıyorum
Tugcetek7 Efenazz ilaç ne kullanıyorsunuz acaba işe yaradı mı benim de mide yanmam ve bulantım var 5+5 im doktoruma söyledim ilaç vermiyor ısrarla
Rabiul Duygu2137 öyle malesef birde kasık ağrısı vardır regl olacakmış gibi geçiyor ama benim 6. Haftada baya bir hafiflemişti
Efenazz Tugcetek7 ben öok kötü oluyorum 1 hafta hiç bi şey yemeden sadece kusuyordum kan kusuyordum yani ilaçtan sonra uzun süre aç kalmazsam bulanmıyor