En son hastaneye 3 ocakta 5+5 haftalikken gitmiştim 9.2mm kese boyutu demişti bebek gorunmemisti.. Bugün tekrar gittik normalde 7+4 olması gerekiyor Doktor: Yolk sac oluşmuş kalp atışı var dedi bebegide gördük ama 6+6 olduğunu söyledi yani 7 haftalık olmak üzere bu normalmi sizce ? ( bu arada kalp atışını gördü ultrason da var dedi ama dinletmedi cihazları kalp atışı için uygun değilmis eski cihazmis öyle söyledi )
Kızlar ultrason bakarmisiniz bi
Maşallah canım gayet sağlıklı görünüyor strese sokma kendini. Bazen 1 hafta önden veya 1 hafta geriden gidebiliyor doktorlar adete göre hesaplıyo ama bız adetten hemen sonra hamıle kalamayabiliyoruz o yüzden 6+4 olarak görünmüştür
Hicran57 Tamam çok teşekkür ederim ❤️❤️
Anneolmak38 olabilir canım normal başlarda benim de 3-4 gün geriydi sonra yakalıyor haftasını merak etme 😘
mimar_anne İnşallah öyle olur benimde 3 4 gün geri de şu an 😔 İnşallah dediğiniz gibi olur
Anneolmak38 devlete mi gidiyorsunuz ben aynı gün develetw ve özele gittim devlette ileri söyledi özel birebir günüyle uyumlu dedi
Bu haftada özellikle bi hafta ileri veya gerilik oluyor haftasını toparlıyor gayet normal
Papatya123_ Evet devlete gittim ama bundan sonra özele gitmeyi düşünüyorum 🥰
Anneolmak38 insallah daha iyi bilgi verirler 🙂 imkanınız varsa özel daha iyi ilgileniyor ben ikisine de gittim