Karanfill Artık o kadar agirlastim ki bacaklarım bebeği resmen tasiyamiyor. Bebek iyice aşağı indi. Vajinama baskı yapıp çok agriyor,.Zor yürüyorum zor kalkiyorum. Hiç kasilmalarim da yok. Ne zaman gelecek acaba 🥲
askileannesi3 Karanfill benimde öyle bacak arama özelikle çok ağrıyor bacağımı kaldıramıyorum ağrısı daha da artıyor. Eğilince ağrıyor🥲
Zeyno223344 Al benden de o kadar karnımda büyük zor taşıyorum bir an önce doğum başlasın istiyorum ama tık yok her gün ev işi yapıyorum hurma yiyorum bebeğin kilosuda birazcık fazla ama gelmeye niyeti yok 😂
Karanfill 01180322 aynen bende aynı şekilde grio oldum ama şükür atlattım. Sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Ervan Karanfill 34 haftayım bnde öyleyim şişlik var ayak elde. Yerden zor ayağa kalkiyorum İnanki taşıyamiyom. Yer yataginda yatiyorum geceleri sürekli lovabaya kalkıyorum yerden kalkmak zulüm gibi
Karanfill askileannesi3 aynı bugün bende öyle oldum ara ara adet sancısı gibi sancı giriyor ama düzenli değil yoklayip gidiyor 😁
askileannesi3 Karanfill evet yarım saat uğrayıp gidiyor kaburga cok agrıyor artık gelsin diyorum hayırlısıyla