Vsena Academia hastanesinde ayşe baz yada fatma çetin pelite e sezeryan olan var mı. Odalar hemşireler hastanenin hijyeni nasıl acaba
SumeyyeTpl Vsena ben urfada yaşıyorum fatma pelit takipliydim artk ayşe baza geçmeyi düşünüyorum ama doğumhaneler nasıl bilmiyorum.Orada ücretler ne kadar biliyormusun acaba?
Ankrli6 Vsena merhaba bende Şanlıurfa Suruc’tan gidiyorum aslen Ankara’liyim Fatma hoca takipliyim arkadaşım normal doğum yaptı memnun
Vsena Galya15 doğum ücretini sordunuz mu hiç orada sinan beyi 12 emre bey 15 dediler 2. Sezeryan benim
Galya15 Galya15 arkadaşım eylülde 6 bine doğum yaptı sezaryen ben 4 yıl önce İstanbul’da 8 bine doğum yapmıştım çok çok uygun geldi bana
Vsena SumeyyeTpl Ayşe Baz için sordum hiç gitmedim daha önce ismini duyduğum için sadece. Muayene 400 2.sezeryan doğum 9150 dediler
SumeyyeTpl Vsena iyi bir doktor sadece çok hastası var çok fazla ilgilenebildiğini düşünmüyorum hastayla ayşe baz’a gittikten sonra daha iyi anlayacağım fatma pelitmi ayşe baz mı iyi diye
Ankrli6 Vsena hastane böyle bildiğimiz özeller gibi değil kalabalık ama arkadaşım gayet iyi dogurttu dedi hijyen bakımından da öyle pis bir yer değil lavabolarini kullanmistim ben en azından onu diyebilirim
Vsena Ankrli6 ben normalde metrolife veysel beye gidiyorum ama doğum ücreti 18 bin dediler o yüzden academia ya sordum uygun geldiği için orada yapmak istiyorum
Ankrli6 Vsena anladım Allahim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin benim arkadaş lotusa gidiyor emineydi sanki ismi ona 13 bin dediler bu ay doğuracak