ressamanne_ Kızlar yarın 13 Haftalık olucak. Benim şöyle bir sorunum var ayakta uzun süre kalınca, dışarda 10-15 dk yürüdükten sonra sırt ağrım başlıyor gerçekten nefes almamı bile zorlaştırıyor tek olmadığımı ve geçeceğini söyleyin🥹🥲
34busra ressamanne_ yalnız değilsen biraz yürüsem bile nefesim gidiyor yavaş yavaş yürümeye dikkat ediyorum 🙏
annelik_4 ressamanne_ 20 haftalık oldum uzun süre ayakta kaldığımda benimde belime vuruyor uzun süre ayakta kalmamaya çalışın
Cerenn1811 ressamanne_ bende 10 haftalık gebeyim kemiklerim birbirine giriyor gibi acıyor sabah uyandığımda rahim büyüdüğü için baskımı yapıyor acaba
Aylinaz Ben de 3 aylık gebeyim oğlum da çok iyiydim ama bunda aşırı halsizlik sırt ağrısı her şey var
aynenkezoaynen ressamanne_ seninle aramızda 1 gün var öndeyim🙈 kıız sen öğrenmişsin cinsiyeti ne güzel ben 1400₺ muayene parası verip en lüks hastaneye gittim güya %50 50 dedi cinsiyete şaka gibi gelmeden öncede zaten öyleydi ihtimali😂😂benim sırt değilde mide ağrılarım perişan etti yemek yemeyi özledim🙄
ressamanne_ aynenkezoaynen shahshah ben 2500 veriyorum muayene belki ondandır 😂😂 şaka bir yana pozisyonu çok açıktı doktor kendi söyledi ben sormadım🙈
aynenkezoaynen ressamanne_ bilseydim 1100 daha verirdim yeterki söyleseydi😂😂😂 valla bizimki de ayırmıştı resmen bacaklarını zıplayıp duruyodu hiç saklamadı ama kararsız kaldı bilemedi hayır bari birinin ihtimali 51 olaydı onada razıydım şimdi 1 ay nasıl bekleyecem😢 sana sürtüneyim de benimde kızım olsun allahım amiin😂😂😂