BeyzaXx Kızlar çok fenayım çok 🥺🥺🥺 karnım davul gibi sisti ve kesinlikle yapamıyorum. 20. Haftamdayım delirmek üzereyim sabahtan beri 🥺 ne yapsam gecer
Nazannn BeyzaXx geceden kuru erik ve gun kurusunu su dolu bir bardağın icine at saban once sismiş erik ve gun kurusunu yiyip arkasından suyunu ic. Yarin saate tuvalete çıkarsın
Mnnk BeyzaXx hemen yardmcı olmasada zeytin yağı iç fayda ediyo bide bn donmş mısır varya hani dışardada bardakta satıyolar ondan almıştm bi ewde kendim yaptım aztuz koydm bi kaşık mısır bi yudum hafif sıcak su sabaha herşey normale dönüyo🤗🤗
Nazannn BeyzaXx ben inanılmaz sıkıntı çektiğim icin bu konuyu cok iyi biliyorum. Birde doktorum duphalac verdi inanılmaz ise yarıyor . Doktoruna sorup onu kullanabilirsin. İçtikten 6-7 saat sonra kesin tuvalettesin ☺️
bsrdmlpnr BeyzaXx bende yapmadım 🙈 peki kuru kayısı kaynatıp iç istersen onu deniycem bende şekerde kat dedi annem 🤷🏻♀️
Mnnk BeyzaXx ben malatyadayım kayısınn her şeklini yedim içtim fayda görmedm ama mısır valla bağırsakları çlıştırdı işallah sizdede işe yarar 😞😞
Mnnk BeyzaXx bide zeytin yağını direk içemiyosan yiceğin yemeğin çorbanın üstüne dök ekstradan öyle iç bari
BeyzaXx Mnnk kayısı işe yaradı içtim sabah tuvaletteydim çok şükür 🙏🏻 ama Mısır da aklımda bir daha olursa Mısır’ı da denerim
Deletedmom004 BeyzaXx doktoruma sordum ben de. Sabah ilk uyandığında ılık suyun içine 2 3 damla zeytinyağı damlatıp içmemi söyledi. Deneyebilirsin canım
BeyzaXx Deletedmom004 her sabah ılık su mutlaka içiyorum da kabızlık için bir daha zeytin yağını damlatırım çok fena bir şeymiş 🥺 rabbim bir daha yaşatmasın ya
BeyzaXx Nazannn bu aralar bazen olmaya başladı da dün çok fenaydı bir daha böyle yasamak istemem 🙄 çok geçmiş olsun
dulna2019 BeyzaXx ben de dun boyle bir konu basligi actim 😭 pazartesiden beri yapamiyordum, tuvaletim var ama tikanmis gibiydim. kayisi, incir, z.yagi vs islemedi cunku tikaliydim. son care lavman yaptim ve rahatladim 😓
BeyzaXx dulna2019 yaaaa çok geçmiş olsun sabah çıktım tuvalete rahatladım çok kötü bir durum gerçekten 😔
Mila_01 BeyzaXx canım kayısı suyu içmelisin ben hafta da 2 3 kutu içiyorum mecburen o çok iyi geliyor yoksa hemoroid oldum kabız olduğun an çok kötü oluyorum