rumeysa_mom Sevvalll42 bunda hafif çok silik çizgi var diye görüyorum ama umutlandırmak istemiyorum canım hakkında hayırlısı
Sevvalll42 rumeysa_mom kaç gündür kanla karışık akıntı geliyo bişey anlamadım bu işten test mi acaba daha erken bi kaç gün sonra olmazsa kan veririm
rumeysa_mom Sevvalll42 yerleşme kanamasıdır belki tam bir şey de söylemek istemiyorum ama öyle olabilir eğer daha önce ki adetlerinizden önce böyle birşey olmadıysa ilk defa olduysa yerleşme kanamasıdır umarım öyledir hayırlı mutlu bir haber alırsınız 🌺💜
rumeysa_mom Sevvalll42 testim pozitife döner mi demişsiniz ya eğer bebiş varsa yeni bir test yaptığınızda döner demek istedim yani biraz zaman verin kendinize 🤭
Sevvalll42 rumeysa_mom sağolun az önce dayanamadım gittim kan verdim bakalım ne çıkıcak çok heyecanlıyım biyandanda ümitsizim daha öncede adetten önce hiç kanamam gelmedi
Boncukk123 Sevvalll42 adetime 4 gun kala net negatif görmüştüm adetim 3 gun gecikince öğrenmiştim 🌸 adetinin geçmesini bekle canım guzel haberler verirsin inşaAllah ☺️🌸
Boncukk123 Sevvalll42 kan vermedim canım testte negatif gördüğüm icin ama silik falan degıldı yani net negatifti
Beybitooo Sevvalll42 bu erken gebelik testleri benim hamileliğimi asla çıkarmıyor 11.günü kaset test yapmıştım onda çıkmıştı