rabisskocc Berna_59 hahaha bende bundan hiç üzgün değilim valla yapsın isterse hiç durmasın ahahaha doğduğunda çok hareketli olacak gibi
Berna_59 ikibaloglanannesi mahşallah bende 17 haftalık oldum 2-3 haftaya hissederim bende harelde 🙈♥️
Berna_59 Boncukk123 mahşallah bebişe sanırım ben aceleci davranıyorum en kısa zamanda bende hissedeceğim inşallah 🙏♥️🙈
Boncukk123 Berna_59 bende öyleydim canım ☺️ Sağlık olsun yeter ki günler geçiyor inan ki anlamıyorsun bile 🌸 inşaAllah kısa zaman da hissedersin sende ☺️🌸
Berna_59 Kdjhjhhj benim daha ilk gebelik 20 li haftalarda hissederim harelde 😊 ama bu gün anlayamadığım sol kasığımın üstünde abi ağrılarım oluyor normal mi acaba siz tecrübelisiniz 🙏
Berna_59 MomsE oooo sayılı günleriniz kalmış Rabbim sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin rabbim ♥️🙏
Kdjhjhhj Berna_59 benim hâla oluyor özellikle akşamları ve bebek çok haraket ettiğinde oluyor kanama olmadiği sürece içiniz rahat olsun 🦋
pmedic112 Kızlar 19+3 haftalık hamileyim hareket edince mi bilmiyorum ama bi ağrım oluyor canım çok yanıyor karnımın altında sonra dokunuyorum karnım çok sertleşmiş şöyle biraz yokluyorum sertlik geçince ağrı geçiyor normal mi
pmedic112 Berna_59 bilemedim ki bende doktora sorsam her şey normal diyo vallahi ama hareketlerimi kısıtlayacak kadar oluyor. Sizinde mi öyle?