Eles2616 Bende çok kötü şeyler duydum çok iyi şeyler de duydum inşallah iyi insanlara denk geliriz bi avazda kurtuluruz bende orada yapacağım
kubraaacn iremm00 hayırla kucaklarımıza alırız inşallah bebeklerimizi. Sizin ne zaman tahmini doğumunuz?
Melekleriminanesiyim2 OsmanEge_12 benim de ikinci dogum um olcak etlik segir hastanesinde yapcam ilkinde zor oldugu icin dogum korkum var odadami dogum oldu bu arada gozunuz aydin
OsmanEge_12 Melekleriminanesiyim2 evet sancı çektiğiniz odada oluyor doğum yanı başınızda küvet de oluyor suda doğum içinmiş yatağı doğum anında çatal yapıyorlar alt kısmı çıkarıp çok temiz çok rahat bir doğumdu
Eles2616 Nst kaç haftada girdiniz acaba alakasız olucak ama :) 34+1 haftadayım bugün gittim 36 haftada gel dedi almadı hala doktor
Minikkimyager OsmanEge_12 maşallah subanallah.gecmis olsun .rabbim vatana millete hayırlı bir evlat yetiştirmek nasip olsun inşallah sağlıkla büyütün .üzerinden vakit geçti ama sizin için sorum olacaktı .gittiğimiz gün şeker yüklemesi yaparlar mı aç gitsem .
OsmanEge_12 Minikkimyager şeker yüklemesi için aç olmaya gerek yok cnm tok karnına da yapılıyor haftan geldiyse
OsmanEge_12 Kizlarin_Annesine06 39+2 günlük doğum yaptım cnm doktorlr çok ilgiliydi ben memnun kaldım
Kizlarin_Annesine06 OsmanEge_12 acaba görüşe cocuk alıyorlar mi benm 3.cude bende 39+3 olacagim yarin gideceğim bakalm.ne diyecekler artik.dogurmak istiyrm cok zor oluyo doguma.nasil.karar verdiler sana
OsmanEge_12 Kizlarin_Annesine06 benim 4 Santim açılmayla doğumum başlamış o şekilde aldılar cnm görüşe de çocuk alınıyor evet ziyaret saatleri içerisinde yanında sancı odasında da normal odadada rafakatçi kalıyor
Muberra_cay93 Twochildren sizinle aynı durumdayım, birkaç güne Hatay’dan Ankaraya geleceğim doğum için, şuan 35.haftadayım ve Etlikle ilgili güzel yorumlar okuduğum için orayı tercih edeceğim. Allah sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin🌺
Twochildren Muberra_cay93 bende 33 deyim. Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi. Doğum yapınca mutlaka yazın bende ona göre gideyim hastaneye 🙏 yazarsanız çok sevinirim