Seylan Mrb 24 haftalık bebek 400 gram çok az deyilmi yoksa banamı öyle geldi kızım kiloluydu bu bana çok az geldi normal mi sizce 😒
Edos123 Seylan doktorunuz yanlış ölçmüş olabilir belki eğer bir sorun görmediyse. Benim 25 haftalık 870grdı
Pamuk Seylan Sakin burada ki yüksek kilo yazanlara bakarak üzülmeyin.Kilo yarışı söz konusu.. Benim de 23+4 de 380 gramdi yavaş yavaş toparlıyor sonra.Genetik olarak minyon olabilir☺️
Seylan karaguzelirem_ nazar ettiler galiba beni kızım 3 800 doğdu herkes ne yedin böyle Kilolu oldu dedi bu bi kilo doğsa şaşmam 🤦🏻♀️😒
Seylan Pamuk haklısın ben sadece kızımdan sonra bu zayıf geldi umarım kilo alır 😒 sizin kaç kilo oldu
Seylan Greenleaf benden önceki arkadaşa 26 hafta 600 gram dedi doktor Onunda az oluyor bu durumda acaba yanlış mı ölçmüş
Pamuk Seylan Şuan 31im. 30 da 1370di genetik minyon.Her bebek bir olmuyor. Bende çok üzülmüştüm aynı bana da üzülüyorum yazmama rağmen dalga geçer gibi yüksek kilolar yazılmıştı.Ama üzülecek birsey yokmus🙏
Greenleaf Seylan tabii yanlış ölçme payları var çok endişe etmeye çalışın, anormal derecede düşük ya da yüksek olsa doktorlarımız söyler bence içinizi ferah tutun 🙏🏼
damlacgul Seylan az sanırım ama doktor bi sorun olsa söylerdi bolca muz ceviz falan yiyin bence ama kilo alır yani sorun olacağını sanmıyorum almazsa da zayıf olur ne olacak sanki
Seylan Pamuk Allah size bağışlasın inşallah tabi her bebek bir deyil sağlıklı olsunda zayıf olsunlar bişey olmaz
damlacgul Pamuk off insanlar o kadar kötü ki. Karşısındakinin kalbi kırılır mı umurlarında değil bir de hamilelik hassas bir süreç
damlacgul Seylan yok gelişiminde sorun olsa doktor söylerdi kesinlikle dikkat et kilo aldır bişi yap derdi. şu an bebiş zayıf olur sadece o da sorun değil zaten