Selinmoms Anneler merhabalar ben 18+3 üm ama hala bebişin hareketlerini hissedemiyorum yada pıt pıt kelebek gibi şeyler oluyor onlar ayırt edemiyorum biraz kiloluyum ondanda olabiliyor galiba? Siz kaçıncı haftada net olarak hissettiniz
Fatmac Selinmoms ben bugün 19 haftalık oldum. 80 kiloyum. Arada hissediyor gibi olsam da tam hissetme yaşayamadım. Ama 22 ye kadar çok normal diyorlar 🥰 biraz daha sabredelim hissedeceğimiz zamanlara az kaldı
Tugce48 Selinmoms ilk gebeliginizse daha erken hissetmemeniz normal ben ilk gebeligimde 21. Haftada hissetmiştim. Bende şuan 18+2 yim bu bebegimde daha erken hissettim🌸
Ceydakrtpe22 Selinmoms başlarda o sekılde hissediliyor endişe etme 20. Haftadan sonra daha iyi hissetmeye başlayacaksın💞
Cylnglsn @Selinmoms kuzum benim de kilom var ama ben 15+2den beri hissediyorum şuan 18+5 iz daha kuvvetli hissetmeye başladım ☺️ yakında sende hissedersin başlarda kelebek kanadı fokurdama baloncuk gibiydi artık minik atmalar halinde hissediyorum hatta dün gece 5te o hisle uyandım 😂☺️🙏🧿
Selinmoms Cylnglsn evet evet kelebek gibi afedersiniz bazen gaz gibi de oluyor baloncuk gibi onlar ozamam 🌸
Selinmoms Fatmac yaa bende 83 kiloyum evet ara sıra bi pıt pıt değişik bişey oluyor ama çözemedim net şekilde hissedemedim inşallah💕💕
Fatmac Selinmoms bende aynıyım 🙈 böyle içimde karnımı buran şey var 😅 bazen diyorum kordonunu mu çekiyor acaba diye 😜😜 bakalım zamanla anlayacağız 🥰
Rumesi Selinmoms merhaba canım bende 18+4 ama hissetmiyorum hareketlerini arada pıt pıt bi şey atıyor kıpırdıyor gibş ama hiç hissetmedim hareketlerini kiloyla hiç ilgisi yook bence bende şu anda 66 kiloyum
Edayigit Selinmoms valla canım ilk gebeliğimde 50 kiloydum yani zayıftım ama 22.haftada hissettim şuan 2. Gebeliğim bunuda 20 haftalık yeni yeni net hissettim herşeyin zamnı vardır korkma sabret şuan 54 kiloyum 😘
Edayigit Selinmoms ne demek canım korkma minişler zamanını bekliyo 3 4 gündür hissediyorum pıt pıt hiç durmuyo 🥳 20+2 yiz
crnkrts Selinmoms ah canım 24 e kadar neler çektim o hissetmede bende. Birgün var birgün yok şuan 31 haftalığım yeni yeni her gün hissetmeye başladım. Bende kiloluyum muhtemelen ondan. Sakın stres yapmayın.