Hicran57 Betaya göre 4 haftalık hamileyim kızlar ama ayağa kalkınca kasıklarım ağrıyo ara ara yatınca o kadar değil sizin de devam ediyor mu kasık ağrıları
Deletedmom_85 Hicran57 Hayırlı olsun hafif agrilar normaldir diye düşünüyorum şiddetli olmadığı sürece dert etmeyin. Kanı kaçıncı gün verdiniz kaç çıktı? Geçen gun bana sormustunuz hatırladım sizi :)
Hicran57 Deletedmom_85 12.gün verdım 316 çıkmıştı haftaya pazartesi gel kese görünür demişti doktorum🥰
Kediannesi1 Hicran57 yok yine son adet tarihini baz alacaksınız yumurtalarınız o zaman gelişmiş oluyor ya aynı normal gebelik gibi bundan sonra hayırlı olsun inşallah, kaşık ağrıları normal ben adet olcam tutmadı bu bebek diyordum 730 değerle 😂 ikizmiş 😀
Duygumsu Hicran57 bende tüp bebekle gebeyim yine son adet tarihine göre hesaplanıyor. Hayırlısı olsun sizin için de
Duygumsu Hicran57 kasık ağrıları normal benim 12.haftaya kadar devam etti son 2 haftadır azaldı. Çok şiddetli ağrı ya da kanama olmadığı sürece problem yok normal dedi doktorum
Kediannesi1 Hicran57 10. Gün çıkmıştı ama benim ikiz diye öyle yüksekmiş doktor duyar duymaz ikiz bebektir dedi
Hicran57 Duygumsu öyle çok şiddetli değil ya çok şükür prolutex iğnede vuruyorum günde 1 kere göbekten o da iyi geliyor 🥰