kalbiminpariltisi Minigiim-vebenn52 suni sancıyla doğurmuş birisi olarak aklı olan almaz diyorum, bence normal doğum bebek kendi normal doğmak istiyorsa çok güzel yoksa suni gibi dışardan bir etkiyle başlatılıyorsa çok kötü. Sabah 9 da hastaneye gidip akşam 11 de doğum yapmış birisi olarak söylüyorum bunu şimdiki aklım olsa suni sancı almazdım
Minigiim-vebenn52 kalbiminpariltisi hadi ya o kadar mı kötü ama bebek suan normal doğum gelişli sonuçta mecbur suni verilecek sonuçta öyle değil mi
kalbiminpariltisi Minigiim-vebenn52 devlette evet özelde sezaryen isterseniz sezaryen olur. Ben özelde doğurdum yalvardım doktoruma normal doğurayım diye doktorum da zorlamaya gerek yok dedi ama ben inat ettim çok zor bir doğum oldu. Benim vücuduma da bağlı tabi inşallah sizinki kısa sürer
Zeyyno_ Minigiim-vebenn52 Benm geceden kendi sancimla başladı doğumum öğlene kadar bekledim gittiğimde 5cm açıklık var eve gönderemeyiz dedi ve yatış yapildii düzenli sancı olsun diye suni sancı verdiler bnce onun bı zorluğu yok mecbur normal doğum da o sanciyi cekiyosun suni veya kendi sancinda olsa bı şekilde geliyor sancı ve suniyi verdiklerinde düzene girdi doktorunda kontrolüyle açıklık tam oldugnda doğdu zaten kızım şimdi 3yasinda 🥰🥰 ikinciye hamileyim bakalım Rabbim kimseyi yormadan güzel ve kolay normal doğum nasip etsin inşallah 🫶
Minigiim-vebenn52 Zeyyno_ ay masallah 🧿 bişeyler yapmış mıydın sancının gelmesi için benim suan hiç yok nstde 80 lerde çıktı bitane
Zeyyno_ Minigiim-vebenn52 Canım bana o zman gebe okulunda düzenli ilişkiye girersen doğumunun kolay olur dediler çok afedersin çekinerek syluyorm ben o gece ilişkiden sonra zaten sancım başladı ama tam gününde doğum yaptım 39+6gunluktu
Balbebek012 Minigiim-vebenn52 suni sancıyı sıklatıyor yoksa normal sancıyla suni nin pek farkı yok gözünde büyütme korkma 🩷
Minigiim-vebenn52 Balbebek012 🫶🏻 hiç kendi sancım yok ya o yüzden korkuyorum inşallah gelir kendi sancım dua ediiin 🫶🏻❤️🩹🥹
SMZmiracle Minigiim-vebenn52 lütfen cevaplarmisiniz ,rahim agzi uzunlugunuzu ne kadar ölçtüler ? Sağlıkla bebeginizi kucaginiza alirsiniz insaAllah
Minigiim-vebenn52 SMZmiracle şuan ne kadar bilmiyorum canım ama 30. Haftamda 27 mmdi yanlış hatırlamıyorsam hatta doktor dinlen demişti sürekli yat demişti o yüzden ben merdiven inmeye squata egzersizlere falan çok geç başladım rahim ağzından korktugum için
Matmazell19 39+3 benim kız da gelmiyor 🥺🥺 herkes kız çocuk erkenden gelir demişlerdi ama beklemedeyim haftaya gel demişlerdi perşembe günü girmiştim ama diğer pazartesiye anca randevu buldum ozamana kadar doğar diye düşünüyorum yoksa yatırırlar mı 40+1 oluyorum
Minigiim-vebenn52 Matmazell19 evet benimkide kız bende öyle sanıyordum 🤣41 e kadar bekleyebilir doktor