Hasadser Sedef0 bence kan verin çünkü testte çıkmayabilir bende yarına randevu aldım gidip görüneceğim
Azra8Engin Hasadser inşallah belli olur. Benim kesemde kalp atışını da çok geç görüldü. İnşallah hayırlı haberler alırsınız
kubra33_ @Hasadser benimde bat 8 ama olmadım 5 gün gecikmeyle test yaptım çıkmadı bügün gecikmenin 8 günü ama hala olmadım dün yapmıştım negatif büğün sabah baş dönmesi ve kasıl ağrım göğüs uçlarında hasasiyetim var inşallah beklediğim sonuçları alırız 🌹🤲🏻🤲🏻
Hasadser kubra33_ inşallah hayırlı haberler alırız test yada kan verdiniz mi tekrar mutlaka bizede yazın
kubra33_ @Hasadser hayır vermek istedim ama arkadaşlar tutu beni😂😂 birde şey varmış sanırım biz bat 8 regl olmamız lazım benim bitiş 13 13 den itibaren 7 gün geçmesi öyle kesin sonuç alırmışız geç döllenme olabilirmiş inşallah öyledir de
Hasadser kubra33_ inşallah öyledir geç döllenme olmuşsa biraz bekleyin diyorlar yarına kan verecem bakalım beta biraz da olsa çıkar bence çünkü 1 hafta geçti illaki belirir
kubra33_ @Hasadser hemde nasıl 😂😂 Çatlıcam eğer siz yarın kan verirseniz sonucu lütfen haber verin bende sizden cesaret alarak gideceğim 😂