Civciv Oziss benim ayaklarım buz gibiydi halada öyle ama doktor bugun bi kızım olacağını söyledi 17 hafta 3 günlük hamileyim 🤗😍 yani öyle şeylere inanmayın lütfen bütün belirtiler kişinin vücut yapısına göre değişiyor
YamacDemirinAnnesi Oziss inanma canım öyle şeylere ben hamile kalmadan önce ellerim ve ayaklarım hiç ısınmazdı buz gibi olurdu eşim beni ısıtırdı kat kat çorap giydirirdi şimdi ellerim ayaklarım soba gibi şimdi ben eşimi ısıtıyorum 🤣🤣🤣🤪🤪
Sonay Oziss sanmıyorum cnm ben oğlumda çok sıcaklanırdım şuan kızım olcak ayaklarım hiç ısınmıyor . Kansızlıktandır o 😂
Zelihaferhat Vala öyle diyorlar ama belli olmaz canım Allah bilir benimde ayaklarım donuyor öyle diyenler var bakalım hayırlısı 😊
Oziss Zaten inanmıyorum kızlar ama ilk hamileligim olduğu için ister istemez söylentilerden etkileniyorum 🙂 yoksa sağlıklı olması en büyük nimet bizlere 🙂
Oziss YamacDemirinAnnesi maşallahh inşallah sag salim kucağına alırsın 🙂 ben daha sana göre yolun başındayım 🙂 12+2 🙂
YamacDemirinAnnesi Oziss inşallahhh canımmm 🙏🏻🙏🏻 geçer merak etme sağlıkla alırsın sende kucağına inşallah canım benim 🙈🙏🏻
aon9161 Oziss benim hep buz gibi ama kız☺ Simdi beni iskillendirdin ilk öğrendiğimde erkek dediler sonra kıza döndü ve herkes hala yok erkek karnı yok resimleri erkek gibi bide bu ayak soguklugu cıktı simdi😄 Bide erkek cıkarmıs düşer bayılırım😄
Oziss aon9161 herkeste farklı oluyor baksana 🙂 ama bence etrafa pek kulak asmamak lazım 🙂 ben daha cinsiyeti bilmiyorum bi hafta kesin kız diyorum bi hafta kesin erkek 🙂 çevre çok etkiliyor
Nurarslan aon9161 ben doktorun verdigi ilk resme cok inaniyorum.yanii 6 7 8 haftalarda verilen ilk ultrason fotoda bebek sag tarafa yakinsa kiz sol tarafa yakinsa erkek oluyor.bnm 3.bebegim ve gercektende tuttu.
aon9161 Oziss valla benimki baya gec değişince artık şüpheliyim 16da erkekti 19da kız oldugunu öğrendik😄 31deyim hala kız değişmesin yoksa pembelere mahkum olur☺ Herkesin cinsiyet hikayesi var cevremdi kızdı erkek cıktı diye artık doğunca görcez😄