Ailem kordonu bağlat yaşın küçük hep çocuk bakmaktan yiprattin kendini artk büyüt çocukları kendine bak diyorlar haklılar da yoruldm 26 yasindaym 4 yaşında kızım 2 yaşında oğlum var 12 hafta 5 günlük hamileyim 2 si normal oldu bunuda Annem sezaryan ol kordonu bağlat diyorlar doktoruma sordum normal doğumunu ol sonra gelir kordonu baglatirsin dedi 2 iş yapmak istemiyorm 3 çocukla o acıyla rezillik çekmek istemiyorm acikcasi Doktorum eşinin izni olursa baglatirirz doğumdan sonra gelirsin dedi Eşim ilk bakarz sonra yok dedi ikna ederm onu ben Ama napcam blmiyorm başka doktorami gıdım yoksa çocuk toparlansin öylemi bilemedm napmam grktigini kızım 38 haftalikti geldi enfeksyonum oldu 2 inci hamileliğimde 37 haftada doğurdum smdi nezmn dogururum blmiyorm enfeksyon devam ediyor bilemiyorm bana akıl verin napcam blmiyorm başka çocuk istemiyorm bagzilari yaşın küçük bağlatma bagzilari bağlar kızın oğlun var çok şükür artk hayatına bak diyorlar bir yanım cekeceksen 1 kez acı cek Git sezaryan ol diyorm kendime ama Emin olamiyorm bir yanım git normal dogumunu yap sonra çocuğu büyüt braz toparlansin gidip kordonu bağlat diyorm ne yapcam bilmiyorum