Ebrar042 ulku_9797 Yaa dün yoğun bi gündü giremedim görmedim sorunu hayırlı olsun öncelikle Rabbim sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin 😁 ben 15 ile öğrenmiştim hiç endişe etme 2 günde bir aynı yerde kan takibi yap şuan hastaneye gitsen kese vs görünmez mecbur bekleyeceksin değerinin yükselmesini en zor şey de bu sanırım 🥹 testlerini aynı yerde vermeye dikkat et farklı yerlerde verince sonuç farklı çıkabiliyor tekrardan hayırlı olsun ☺️
kubra_1206 Ya ben de 4ünde 2.aşılamamı oldum 2 gün önce normal idrar testi yaptım ama erken test değil negatif çıktı 😔 erken test denesem mi ben de acaba seni görünce bir heyecanlandım. Bu arada hayırlı olsun sağlıkla kucağına al inşallah 💐
ulku_9797 kubra_1206 canım genelde böyle aşılamalar erken gebelik testinde çıkıyor çünkü kısa bir zaman olduğu için al bi dene istersen içini ferah tut denemekten zarar gelmez sonuçta umarım iyi haber alırsın🙏🏼 hangi hastanede aşılama oldun?
kubra_1206 ulku_9797 Medical park Gaziosmanpaşa’da (ist) yaptırdım kuzum yani bu sefer daha umutluydum ama içimde bi huzursuzluk var ne bileyim kuruntulandım heralde, sen nerede yaptırmıştın
ulku_9797 kubra_1206 ben izmir tavmergen. İçini ferah tut bende hep en kötüsünü düşünenlerdenim maalesef 😔
kubra_1206 ulku_9797 bak şimdi test almaya gidicem gidemiyorum negatif görücem diye 😄 ne yapıcaz biz bu panik düşüncelerle 🤦🏻♀️
ulku_9797 kubra_1206 bekleyince negatif olsa bile pozitife dönüşmüyor maalesef yüzleşmek zorundasın😔 herşeyle karşılaşabilirsin ama üzülme
kubra_1206 ulku_9797 hay yaşa ben de kendi kendime onu anlatmaya çalışıyorum sanki bekleyince pozitif olacak. Dur bir alıp geleyim bari her şey allahtan ne yapalım
kubra_1206 ulku_9797 Erken gebelik testi aldım kuzum ama maalesef ikinci çizgiye dair bir nokta bile yok 🥹
kubra_1206 ulku_9797 ya bi çizgi de var gibi ama çoooooookkk ince gözüm mü yanıltıyor var mı belli de değil
ulku_9797 kubra_1206 off heveslendirmek istemiyorum ama ben sanki görüyorum dikkatli bak keşke bir kaç tane alsaydın yarın sabah falan da yapardın
kubra_1206 ulku_9797 aldım aldım yarın sabah yaparım diye böyle ışıkta flaşla bakınca çoook silik bir çizgi var sanki ya var gibi bir şey eşim kan vermeye götürecekmiş akşam 😄 heyecan oldu adam 😄