ulku_9797 Umarım hamileyimdirrr. 5 ocakta aşılama oldum cuma günü kan verme günüm ama dayanamayıp erken gebelik testi yaptım silikde olsa çizgiyi gördüm :(
Pamuk ulku_9797 Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden resim yükle kutucuğundan yükleyebilirsiniz. Veya Https://mutluresim.com buradan fotoğrafınızı yükleyerek Direk linkler altındaki linkin sonunda yazan Kopyala kısmına tıklayarak fotoğraf yükleyebilirsiniz. Linke tıklayınca açılmayan fotoğraflarda, bu linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırabilirsiniz. http://mutluresim.com/ 💝
Deletedmom_87 ulku_9797 Daha çok küçük olduğu için böyle çıkmış test pozitif ama gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah🤲❤️
Seda88 ulku_9797 canım hevesini kırmak istemiyorum ama geçen bendede çıktı aynı bu şekilde ama kuruma cizgisi galiba bgn adet oldum betada verdjm yoktu inşallah olmaz da :)
Cankuss35 ulku_9797 hayırlı olsun evet var ☺️ yüksek çıkması önemli değil ben 23 ile öğrendim suan 17 haftalığız ❤️ düşük çıkarsa üzülmeyin daha yeni olduğu anlamına gelir ☺️
btlalbyrk ulku_9797 benim de böyle çıktı ve gebeyim kan sonucuna göre seninki de kesin bir şey soracağım aşılama nasıl oluyor ve ne için yapılıyor acaba
_Hulya7106 ulku_9797 umarım kanınızda da çıkar ama var bende bu kadar silikle öğrenmiştim rabbim hayırlısını nasip etsin güzel haberler almanız dileğiyle dualarımız siizinle 🌸
Blueberry0 ulku_9797 bende gördüm cnm muhtemelen çok yeni o yüzden böyle silik çıkmış hayırlı olsun inşallah 🙏🏻🤍
ulku_9797 Yaprak- dün gece de yapmıştım bu çizgiden daha silik bi çizgi çıktı bugün sabah da böyle çıktı