Anonimanonim Adete 10 gün kala testler yapıp adet olana kadar testleri bekleten her gün gidip gelip o testlere bakanlar var mı benim gibi?🤣
damlacgul Anonimanonim bu kadar değil tabi 😂 ama her ay test yapıyordum ben de. Ama şunu söyleyim hamile olduğunu biliyosun hissediyosun. Ben pozitif çıktığında hamile olduğumu içten içe biliyordum sen de anlarsın bu kadar üstüne düşmemeye çalış
Deletedmom_87 Anonimanonim ooo ben çok yapardım sürekli gidip gelip bakardım zorla eşime ikinci çizgiyi kabul ettirdim😂 Bi tek bu ay hiç yapmadım Reglim 7 gün gecikince test yaptım bu sefer net çift çizgi çıkmıştı🙂
emirtimr1 Anonimanonim ama böyle yapmayın psikolojinizden çok kimyasal gebelik yaşarsınız yalancı gebelik yaşarsınız bedeniniz tepki gösterir rabbim inşallah en doğru zamanda nasip etsin size 💜🫶🏼🌸
Anonimanonim damlacgul artık benim hobim gibi bişey oldu 😆 predictor early yaptım iki gün arayla ikiside tabi bir kaç gün geçince muhtemelen kuruma çizgisidir biri belirgin pembe kuruma çizgiisne dönmüş diğeri de az belirgin çizgi oluşmuş yine de saklıyorum😁
Canan_bakal0703 damlacgul belki inanmiycaksiniz ama Ben gebe oldugumu ruyamda Gordum ertesi gunu esim iki tane gebelik testi Aldi geldi ikisindede cift cizgi cikti ve ayni gun gece hastaneye gibip kan versin 616 cikti sonucum suanda 12 haftalik olduk
cokbilmismom Böyle yaparak psikolojinizi bozarsınız. Bende her ay test yapıyordum öyle adetten 10 gün önce değil hiç gerek yok ki böyle bir strese. Ben adet olmam gereken ilk gün yapardım.
damlacgul cokbilmismom aynen benim düzensiz olduğu için 10 gün falan gecikirdi öyle yapardım ama hamile olduğum ay daha gecikme olmadan yaptım hissetmiştim bilmiyorum pozitif çıkacağına emin gibiydim.
Anonimanonim Deletedmom_87 ayyy evett bende düzgün bak var sen görmüyosun diye diye😁😁😁😁 ah❤️ süper darısı başıma sağ salim kucağınıza alın insallahh 🙏🏻
Deletedmom_87 Anonimanonim evet canım aynen vallah😂 amin amin inşallah Darısı tüm isteyenlerin başına inşallah🤲❤️
sacmalamakizim Anonimanonim Hayır ben şahsen öyle yapmıyorum, adete yakın test yapıyorum yoksa çöpe atıyorum, bu kadar 🤷♀️😅
emirtimr1 Anonimanonim kendimden biliyorum neredeyse 4-5 ay bende böyleydim herşey gönlünce olsun inşallah canım benim 💜
Anonimanonim emirtimr1 ince ruhunuz samimi yazılarınız için çok teşekkür ederim🌸❤️ hepimizin insallah🙏🏻