_almirasmom Tunzaliee hayır normal benım 3 sene once 2.55 tı suan hatta 2. Ye hamıleyım tabı her sene yavas yavas dususe gecer bu rezerv
baharmom35 Tunzaliee benımde 32 ydi bana doktorum bir tık yüksek ama önemli değil dedi yine de 5 günlük dostinex verdi ve suan da 1 e düştü 5 günlük ilaçla tabi ben tüp bebek tedavısındeyim çok önemli bir hormon ama aşırı yüksek olunca risk
_almirasmom Tunzaliee hyr degıl dostınex kullanmalısınız bende hep prolaktın sorunu cektım dogum dan sonra bıle ayda bır kez kullandım adetlerım gününde gelmıstı ve prolaktın yuksekken gebe kalınamaz
baharmom35 Tunzaliee dediğim gibi önemli bir hormon o değerle gebe kalınır ama riskli olabilir süt hormonu ve beyinle alakalı araştır istersen ve dostinex gerçekten bir kaç kullanımda düşürüyor hemen
Tunzaliee baharmom35 yarın doktora gidicem ona göre önlem alınır umarım. Bebeğimin kalbi durmuşdu 1 ay önce ondan ola bilir herhalde
_almirasmom Tunzaliee troıt ve sut hormonu bakıldımı ve kan pıhtılaşması bunlar cok onemlı hamılelıkte
Tunzaliee _almirasmom bugün öyrendim neden düştüğünü. Sebeb inslüin direncim yumurtalıklarımı zayıflatmış
Tunzaliee _almirasmom ilaç falan yazdı ve diet. Diabete 1 addımın kalmış dedi dikkat etmelisin. Herşeye etki ediyor. Hamilelikde ne varsa ortaya çıkıyor😂