269522 Kubra_haciomer gelir gelir 37 de geldi benim nişanım 38 de doğum yaptım :) nişan geldiyse rahim ağzı yumuşuyor demektir ilişki ve ördek yürüyüşü birde sıcak su bunlara ağırlık verin :)
Kubra_haciomer 269522 ay inşallah zaten 2 cm açıklık var inşallah sancı da gelir 🥹 yoksa Perşembe suni sancı verecekler.
Kubrakok minibebisim çatı muayenesinden sonra gelen mukuslu akıntı nişan oluyor diye biliyorum zaten,pembemsi kahverengi sarı renklerde oluyor tek seferde gelen var bir kaç gün süren var açılmanız var mı peki merak ettim
minibebisim Kubrakok evet 2 cm açıklığım var 🥲 sancılar düzensiz çıktı akşamki nstde yatış vermediler ama gelen kesinlikle nişan bence
Kubrakok minibebisim tez zamanda düzenli sancılarınız olur inşallah bende heyecanla bekliyorum 3 cm bile günlerdir ilerlemedi :( sağlıkla kavuşalım biraz daha sabır
minibebisim Kubrakok inşallah hepimiz sağlıkla kolaylıkla doğururuz 🥲 benim en son cmt yatışım olcak gibi bakalım
Kubrakok Kubra_haciomer evet geldi bir önceki gebeliğimde de aynısı olmuştu nişandan 1 hafta sonra sancılanmıştım nazlı çıktı benim çocuklar 😀
Kubra_haciomer Kubrakok valla benim de perşembeye kadar sancı gelmesi lazım 😅😅 gebelik şekeri yüzünden yoksa suni sancı verecekler 🥹