Julide92 Sevil1996 benim tabağında böyle hep avakado haftada iki üç kez yiyorum salatalık ilavesi de var bende. Fazlasını yersem midem ağrıyor ara öğün yapıyorum işte bir meyve yada kuru kayısı badem ile
Sevil1996 nunusmom 😂😂😂 bazen tahin pekmez yiyorum ek olarak tabi ekmek daha fazla 😂😂😂göründüğü gibi değil
denizalismom nunusmom ay bende asla doymam 🤣bu tabaktan 2 tane dolu dolu yiyorum 🤭31 haftalığım yedikten 1 saat sonra acıkmaya başlıyorum bunu yesem çocuk içerde açım diye bağırmaya başlar🤣
nunusmom tugcesakzci valla bn ne bulursam yiyorum 😂 bu tabak diyet yapan bi srkadasım var onun kahvaltı tabagı gibi tek fark ekmek yok onda buraya ekmek eklenmiş 😂
nunusmom Sevil1996 valla ben canm ne çekerse yiyorum özel bi rutin oluşturmadım 😂 en az 2-3 ana ürün mü sıcak ürğn mü denir neyse artık olur 😂 mesela birazdan patates kızartması yumurta haşlaması ve pankek yapıcam 😂😂😂😂😂😂
nunusmom Julide92 valla bn mide yanması ekşimesi ağrıması dinlemiyor um yiyorum 😂😂😂😂😂😂 sonradan pişman olsamda yiyorum işte napayım iştahımı açtı bu bebiş gözüm doymuyor 😂 kaç haftalıksınız?