gul-lale1 Rabbim şafi ismiyle şifa versin inşaAllah. Sağ salim alasın oğlunu kollarına. O bir minik kahraman başaracak Allahın izniyle🙏🏻
Eslem2112 Yello canım ben devlet takipliyim benim şansım dayım orda uzman doktor kendisini arayıp durumu bildirdim oda acildeki asistanı bizzat arayıp ciğer geliştirici vurun dedi nolur nolmaz erken alma durumu olabileceği için vurdular yatış verdiler ama yatak yoktu bide sadece tansiyon takibi yapacaz dedikleri için bizde çok yakında oturuyorduk ben tansiyon aleti aldım ve evde takibimi yapıyorum yediğime ictigime dikkat ediyorum stresten uzak duruyorum ama dayım verdikleri tansiyon ilacını kullanma dedi bebege geçiyor yediklerine dikkat etmen yeterli büyük ihtimal böbreklerim ödem topluyormus bol su icmem lazimmis
Yello Eslem2112 yaa çok şükür böyle bir şansın varmış kuzum bana da yaptılar birkaç gün önceden rabbim sağlıcakla sıkıntısız bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin dua et bize bol bol🤲🏻
esnyz14 Yello Oy miniciğim, Rabbim seni annene, anneni de sana bir an önce kavuştursun inşallah. Sağlıkla kucağınıza alın dilerim ki. Rabbim ettiğiniz, bebeğinize edilen bütün duaları kabul etsin🤍
Eslem2112 Yello dualarım şuan güzel haber bekleyen tüm caresiz anneler için Allah kimseyi o dar kapıda bırakmasın
Tugcebngl Yello bir akrabamda 26 haftalık kanamayla doğum yapmıştı şimdi kızı 3 yaşını geçti hiç korkma dua et bol bol inşallah minik kuzu yuvasına gelicek
Sadeceanne2 Yello AMİN AMİN UZUN hamileliğim bulantı kusma ile geçtiği için sık girmedim uygulamaya belki girip yazmıştır. Görmedim