Minikkapler1717 mombarbie_ benim bugün geldi 😍34+0. Dayız Çok korkuyorum ilki sezeryan idi ve bu bebeğim bir aydır normal doğdu dagacak gibi ağrı ve asagada hissediyorum düşünüyorum acaba şansım var mı normal doğuma
mombarbie_ Minikkapler1717 son ana kadar normal düşünüyorum ben de sorun olmazsa son ana kadar normal ilerliyor hastaneler
dmla-01 Yeliz3503 34+6yim bende ruhsal açısından bı sıkıntımı yok hamd olsun ağlamaklı gin yaşam tarzınla alakalı olbilir üzen varsa üzülürsün tabiliki zaten yeterince sıkıntılı bir dönem kendi topla morelini hep yüksek tut bunun için çabala şu an bulunduğun durum için şükret çünkü daha zor günler kapıda anne olarak güçlü durmak zorundayız
Yeliz3503 dmla-01 evet haklısın 1kızım daha var ve evin bütün işleri bana bakıyor asla dinlenmek yok sabah okula götür öğlen getir evin temizliği yemeği kızımın ödevleri derken kendime azıcık zaman yok.eşime gelince iş için yükselme sınavı var şuan ona hazırlanıyor hiç bişey yapmıyor.onada hak vermeye çalışıyorum ama kendimi çok yanlız hissediyorum.
Denizzli20 Cansu-bora merhaba ben de öğretmenim çalışıyorum. Hergün olmasa da haftada 2 3 gün Elçin demirelin videolarını yapıyorum çok faydası var tavsiye ederim
gizem-cbn twintwo plasenta previa dendi bebeğin eşi aşağıdaymış erken doğum riski ve kanama riski var dedi doktor :(
svgzngn mombarbie_ 39+1. Buton geleli çok oldu ama bizimki gelmemekte ısrarcı maalesef 🥲 Zaman son ay hiç geçmiyor🥺
123oznr mombarbie_ tüm endişelerimde tüm ağrılarımda aynı şeyi düşünüyorum kendimi akvaryum gibi onu da bir balık gibi hissediyorum çok çok güzel bir duygu bu rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
imrn_smsk mombarbie_ Amin inşAllah yattım hastaneye ama bi uyuyamıyorum ikizlerimi düşünüp duruyorum bi aklım onlarda bi aklımda küçük bebeğimde nasıl olacak falan diye uyku tutmadı😅
Beyzab95 mombarbie_ çok hızlı ilerliyor bende 😢 niye öyle oldu bilmiyorum bitsin istemiyorum belki bana hızlı gibi geliyordur 🥲🥲
Semra91 mombarbie_ 36+6 kavun kadarız bir kaç haftaya doğar inşallah zaman geçmiyor yıllardır hamile hissediyorum artık kendimi sağlıkla gelsin inşallah 🤲🏻
Tgba2727 mombarbie_ Bizde bugün 34 olduk but geldi. Haftaya kontrolumuz var c.tesi onda tarih verecek doktorum. İnşallah sağlıkla zamanında dogsunlqr
2024annesi yagmur_66 Rabbim kolay doğum nasip etsin, sağlıklı şekilde miniğinizi kucağınıza alın inşallah, darısı bizlere maşallah final artık :)
leyligul234 mombarbie_ 34+2 deyiz 🥲 zaman çok hızlı geçti ama asıl hamilelik bundan sonra başlıyormuş kesin bilgi yayalım 😂
mombarbie_ leyligul234 ağırlaşma nefes nefese kalma sanki tasiyamiyormus hissi rahat oturup yatamamak 😅🫠
2024annesi Bebiş doğdu butonu ne zaman aktif olacağını anlıyor, ben profilde buna ait bir seçenek görmedim . Kaç haftalık olduğumu nerden biliyor :) Beni aydınlatınız arkadaşlar :))
Yasanixxxx mombarbie_ 34+2 bgün bize de geldi buton sağlıkla kucagımıza almak nasip olsun inşallah 🥰🥰
2024annesi mombarbie_ peki o haftaya ulaştığımızı nasıl anlıyor acaba herhangi bir bilgi girmiyorum mesela :)