Hlmsml Melegin_annesiii 3-4 gün önce herpes çıkarmış. sezeryan elektif planlanıyorsa ve zamanı varsa iyileşinceye op öneriyorum. 😂 sanki böyle
Churcill Melegin_annesiii 3 4 gün önce herpes çıkarmış sezaryen efektif planıyorsa ve zaman varsa … Op önerilir diyo 😂😂 bu kadar anladım
evdeyokum Melegin_annesiii 3-4 gün önce uçuk çıkarmışsınız. Sezeryen planlanıyorsa ve vakit varsa iyileşince operasyon önerilir demiş
Melegin_annesiii umena sezeryan günü almak için gittim zaten ama bir gün önceden yatıracaklar beni sanırım onu anlatıyor ama nedenini anlamadım bir türlü 😂😂
Hlmsml Melegin_annesiii bi virüs herpes. Normal yolla doğumda çocuğa da bulaşabilir diye biliyorum. Ama sezeryan olacaksanız ve vaktiniz varsa daha sonrasında operasyon öneriyorum demiş sanki. Muhtemelen lazer ya da başka bir şeyle yakacak.
Hlmsml Melegin_annesiii arkadaşımda da vardı yani operasyon dediği muhtemelen odur lazer gibi bir şeyle yakıyorlar
nunusmom Melegin_annesiii 3-4 gün önce herpes çıkarmış. Sezaryen planlanıyorsa ve zamanı varsa iyileşince op. önerilir. (Op. Operasyon sanırım) bu yazıyor diye okudum bn canm 😇