annebebek123 Merhabalar, bebeğin kıyafetlerini ne zaman yıkadınız arkadaşlar 29.haftamdayım sizce kaçıncı haftada yıkamalıyız? Yavaş yavaş hazırlasam mı hastane çantamı diyorum da
Nursema27 annebebek123 ben sizin haftalarınızdayken halletmistim hepsini iyiki de halletmişim dedim çünkü şuan okadar ağırlaştırım ki hiç uğraşacak halim yok bence yavaş yavaş halledin hazır dursun kafanız rahat eder en azından haftalar çabuk geçiyor 🤍
erdmdml annebebek123 merhaba biz 26 haftalığız. Odası yeni geldi kayınvalidem dün geldi temizledi sağolsun eşyaları. Çalıştığım için tek başıma yetişemiyorum. Kıyafetlerden ne eksiği var diye 1 makine yıkadık ama kalanı sonra halletmeyi düşünüyorum 28/29. haftalarda
Tatar59 Başla bence at makineye zaten bu havalarda hemen kurumuyor. Yarım ütü, öbür gün çantanı hazirlarsin. Zaman geçtikçe insam kalkıp bir bardak su alası gelmiyor valla
Ozgeunuvar Ben 35. Haftadayım daha yıkamadım ama hep bi geriyor beni bu durum biran önce yıkayıp hastane çantamı da hazırlamak istiyorum ben çalıştığım için izine ayrıldıktan sonra halletmek istedim hem evde boş boş sıkılmam diye düşündüm
busraozkan33 annebebek123 ben 29da yıkayıp hazırladım çantamı şuan 31 haftaligim iyikide de hazırlamisim gün güne ağırlaşıyor insan
Aynurkrm annebebek123 bütün eksikler tamamlanınca 32 de tıkayıp ütüledim hazırladım hastane çantasınıda ama hafta geçtikçe ağırlaşıyosunuz benim toplam hapma sürecim 2 günü buldu ütü vesairr derken
Nur_Alp annebebek123 Hemen başlarsanız iyi olur ben 30 da yıkadım ütü işini yapamadım ağırlaştığım için 33 haftalık oldum dün annemler misafirliğe geldi kız kardeşlerime yaptırdım 😂 Ama oturmaya gelmişlerdi onlar için de üzüldüm bebek kıyafeti ütüle katla yerleştir derken babamlar kalktı zaten o yüzden ne kadar erken o kadar iyi
nunusmom annebebek123 bnde 28 haftalığım bi yerden başlasam diyorum ama dediğimle kalıyorum üşeniyorum 😂😂 birde 27 aylık kızım var çekmece dolap durdurmuyor ki yıkayıp kaldırsam boşaltacak dökecek 😂😂😂😂
Aysedmr annebebek123 bn 31 haftalığım henüz başlamadım doktor kontrolünde herhangi bir problem yok erken gelme gibi dedi o yüzden biraz ağırdan alıyorum ilk doğumumda geç geldi bebişim bende 30 hastalıkken hazırlamıştım baktıkça stres oluyordum o yüzden 34. Haftada başlamak istiyorum Allah nasip ederse 🤲🏻 şimdi eksiklerimi tamamlamaya çalışıyorum