Yeliss Bugün doktora gittim bebeğin kilosu 2.160 gr boyu ise 40 cm dedi ama 31 haftalığız doktor 33 haftalık gibi diyo aynı durumu yaşayan var mı?
Evremanne Yeliss benimde 1780 gr 41 cm 31. Haftanın sonundayız bana iri bir bebek olmayacak böyle giderse 3 kilo civarı doğar o da normal dedi
Msalbyrk Yeliss bugn arkdsm 34 haftalk dogum yapti bebegi 2.400 dü. Bana fazla tontis geldi canm. Ama doktorn bilir
Yeliss Alyaveannesi yok canım yaptırmadım sağlık ocağında açlık tokluk değerlerime baktırdım normal çıktı ondan mı acaba bu kilo
Msalbyrk Evremanne kuveze girmedi hcbr sknti yok . Gece suyu gelms bitmiş hatta bebegin kalp atışı yavaslaynca da acil sezeryanla aldılar.
MelekMervertlek Yeliss benimde sizin gibi açlık tokluk şekerinize baktırın ben baktırdım çıkmadı bebeğin yapısı iri demekki dedi doktorum erken doğumu tetiklemez sadece tombul bir bebek olur normal doğuma engel olabilir dedi 32+1de 2500gr
Alyaveannesi Yeliss beni diyete baslatti doktor bebek onden gidiyo diye yoksa erken aliriz bebegi dedi bende normal dogum istedigim icin diyete basladim ama cokk acikiyorumm 😒😊
Irmakmirayinannesi Yeliss benim bebegimde onde gidiyor canim iri bi bebek oldugu icin. Doktor kotu bisey yok dedi
Tweetybaby NilCeren yani doktorum endişelenme dedi ama 35. Hafta bitimine kadar diblen dedi sonra istersen alırız dedi resmen😅 olsun ya sağlıklı olsunlarda
Tugbacelikk35 Bizede 32hafta 2.250kilo dedi bizde biraz tombiş olucaz ama erken doğum riskimizde var inşallah sağ salim alırız kucağımıza 😊
Tugbacelikk35 Ebrusfr evet belimden şiddetli ağrılarla başladı ama beni en çok belim rahatsız ediyor zaten nstde sancım çıktı